[ Klan Tokugawa ] Wiek: 34 Dni na forum: 6.088 Plusy: 27 Posty: 5.302 Skąd: Bydgoszcz Respekt: 99
Jak na razie jedyna udana postać, której niczego nie brakuje.
Ciekawe kiedy pokażą Goku lub Vegetę.Ideology evo:
Józef Stalin:"Cudów nie ma" Donald Tusk:"Polska będzie gospodarczą potęgą" Berlusconi:"Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".
Zapewne na samym końcu. Pozostaje tylk Tien, Czaoz (piszę tak jak wymawiam), Krilan, Genialny żółw, Bulma, CiCi, Kaito z jego zwierzakami XD No i te zielone stworki. Myślę, że to wszyscy i nikogo nie pominołem.
[ Klan Tokugawa ] Wiek: 34 Dni na forum: 6.088 Plusy: 27 Posty: 5.302 Skąd: Bydgoszcz Respekt: 99
Zółwia, Bulmy, Chaozu i Kaito nie ma w obsadzie więc ich raczej nie bedzie.Ideology evo:
Józef Stalin:"Cudów nie ma" Donald Tusk:"Polska będzie gospodarczą potęgą" Berlusconi:"Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".
Będą pewnie jeszcze dodani, bo tak, to troszku lipa. Przynajmniej Genialny Żółw i Bulma powinny być.
Ps. Codo Czasu się mylisz Katz. Postać ma być stworzona komputerowo, zresztą obejrzyj sobie 1 updejt tego filmu to się przekonasz, że mam racje. Wspomina o tym przedstawiając postacie.
"The trailer will be 4-5 minutes long packed full of the greatest moments and favourite characters from the Saiyan Saga".
Czyli filmik będzie miał długość o 4-5 min dłuższą, niż normalny trailer XD
Ps. Uzbierali ponad 14.000 $ - jak na kilku minutowy filmik liczę, że będzie to coś "dobrego" i na tym się nie skończy.
ciekawe, ze do wlosow gohana nikt sie nie *przyczepi*, skoro w saiyan sadze mial dlugie, a do czulek piccolo to juz sie przysrywacie xD"...nie pasuję do tej pedalskiej sztafety... “
Ja do tej pory nikogo się nie czepiłem, jeśli chodzi o wygląd aktorów tej produkcji - no może troszkę o Czaoza się burzyłem, bo wolałbym jakby był zrobiony komputerowo, ale jest okej XD - jednak jak patrzę na "tego" aktora co gra Krilana, to mi zupełnie nie pasuje. Nie chodzi tu o wzrost umięśnienie (chociaż nie ma co wymagać/dla niego takie delikatesowe XD). Ale on ma nos !! A lord Voldemord w Harym Portrecie nie miał a lorda grał człowiek.
Mnie bardziej razi, że dookoła będą grać sami azjaci, a on jest biały lol.Ideology evo:
No pewnie że Goku, wygląda ok. ale buty ma jakieś takie zimowe.Ideology evo: