Mnie by nie interesowała, praca w Japonii, wolałbym ją zwiedzać.
Mnie by nie interesowała, praca w Japonii, wolałbym ją zwiedzać.
Oczywiście, chciałabym bardzo ją zobaczyć, jednak nie bardziej niż Hiszpanię, czy Meksyk. Ot w chęci poznania odmiennej kultury i zwiedzenia dalekiego zakątka świata.
umowiłem sie ze starymi ze jak bez problemu zalicze rok i zdam mature wyslą mnie na wakacje do dowolnego miejsca wiec raczej wybiore sie do japonii
To byłeś w tej Japonii czy z maturą się nie udało?
Miesiąc temu w koncu udało mi się spełnić marzenie i poleciec do Japonii. Spędziłem tam najlepsze dwa tygodnie mojego życia. Warto było czekać prawie 30 lat. Czuję się spełniony.
Pozdrawiam
Miesiąc temu w koncu udało mi się spełnić marzenie i poleciec do Japonii. Spędziłem tam najlepsze dwa tygodnie mojego życia. Warto było czekać prawie 30 lat. Czuję się spełniony.
Pozdrawiam
Orientacyjnie ile zapłaciłeś za całe 2 tygodnie? Przemieszczaliście się czy tylko Tokio?
o opowiedz coś więcej. Jak do tego doszło, że poleciałeś. Samemu czy z kimś?
No i najważniejsze co przeżyłeś na miejscu.
Gdzie byłeś
czego nowego się dowiedziałeś
doświadczyłeś.
W Japonii nie ma na ulicy koszy na śmieci i jest czysto, a w Polsce są i wszędzie walają się odpadki. Nie potrafiłem wyjaśnić tego fenomenu Japonce, z którą spotkałem się zaraz po przyjezdzie z Japonii w Warszawie, nie obrażając własnych Rodaków.