Yasiek Super Saiyanin 2 Wiek: 35 Dni na forum: 5.828 Plusy: 7 Posty: 831 Skąd: Miastostumostów
Też nie sądzę, byłoby to nieco rozczarowujące. W zasadzie SSJGod, to chyba będzie całkowicie nowa przemiana, więc nie można tego traktować jako kontynuacje SSJ3. Ciekawe czy SSJ przejdzie do historii, tak jak Kaioken. Jednakże wątpię w to, wszystko zależy od warunków jakie trzeba spełnić, żeby osiągnąć ten poziom.Grupa Mirai
Mnie bardzo ciekawi, co z tym "poziomem'' Super Saiyan 'God'. W sumie akcja nie dzieję się zbytnio daleko, po zakończeniu serii Z, Goku nie jest zbyt długo w swoim 3 poziomie SSJ, a tu nagle wyskoczy z czymś nowym, co niewątpliwie zwiększy jego energię (ciekawe, czy wygląd) , troszkę dziwne. Może Akira zbyt długo nie był związany z serią ? Gdyby to była jednak przemiana, która by zmieniła wygląd, wtedy seria GT troszkę może zwiędnąć. Mogliby ją anulować i zrobić coś nowego, co by mogło całą serię dokończyć definitywnie, przy dużym udziale Torijamki - nie jest stary, a kasa by się przydała (trochę nie z tematem, ale). Poza tym, nowy przeciwnik, wygląda, jak debil. Mam wielką nadzieję, że film zaskoczy pozytywnie, bo tez czekam z niecierpliwością na niego - to już tyle lat minęło od ostatniej nowiny (prócz filmiku specjalnym o Bardocku).
Shounen *SōheiMenos 「僧兵メノス」 Wiek: 36 Dni na forum: 7.580 Plusy: 73 Posty: 15.633 Skąd: ふざけた時代
Birusu jest fajny, niech ktoś założy fanklub, to dołączę.
SSJG może to być tylko tymczasowy wzrost mocy, więc nie musi się kłócić z fabułą DBGT. Osobiście się nie spodziewam zmian w wyglądzie na miarę SSJ3 czy SSJ4. Od SSJ4 wcale nie czuć boskości, bo wygląda jak małpiszon.Regulamin Forum | AnimePhrases ~ cytaty z anime i mang | MAL | Twitter · YT
Tak, czy siak, dojdzie do owej przemiany, co będzie sprzeczne z GT, sami się przekonamy w jakim stopniu, wyglądu raczej nie powinno zmienić wg mnie. Tak, trzasnę dygresję, ciekawe, jakby użyć Kaioken'a przy SSJ (jest fiiler z tym - tego to nawet nie liczyć) - chyba nigdy nie używany - to mogłoby rozwiązać każdy problem. SSj 4, głupi ma wygląd, jedynie Gogeta pokaźnie wygląda w tym.
Birusu tu chudziniec, gdzie on tę moc skrywa xD.