Shounen *SōheiMenos 「僧兵メノス」 Wiek: 36 Dni na forum: 7.583 Plusy: 73 Posty: 15.634 Skąd: ふざけた時代
W sumie wiele to tam nie ma. Ciekawe, czy ujawnią na jakimś wideo w telewizji przemianę w SSJG, skoro w gazecie już się ukazał jego wygląd, przy czym ta gazeta jeszcze nie trafiła do sklepów.Regulamin Forum | AnimePhrases ~ cytaty z anime i mang | MAL | Twitter · YT
Katz ^Hatamoto [ Klan Tokugawa ] Wiek: 35 Dni na forum: 6.311 Plusy: 27 Posty: 5.311 Skąd: Bydgoszcz Respekt: 99
Podejrzane jest jak Trunks złapał małą Mai, może mu w oko wpadła ; oIdeology evo:
Józef Stalin:"Cudów nie ma" Donald Tusk:"Polska będzie gospodarczą potęgą" Berlusconi:"Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".
Mateusz ^Recenzent [ Klan Tokugawa ] Wiek: 30 Dni na forum: 6.396 Plusy: 10 Posty: 2.909 Skąd: Mielec
Shounen napisał(a):
A poza tym za krótki film, żeby te walki miały trwać dłużej ;p
To prawda, ale mogli zastosować jakiś inny zabieg. Np. że część osób wyrusza w poszukiwaniu czegoś i walka trwa tylko np. z dwoma (dwiema?) osobami. Albo, że Birusu chce pojedynku, Goku się zgadza i nikt im walki nie psuje.
Shounen *SōheiMenos 「僧兵メノス」 Wiek: 36 Dni na forum: 7.583 Plusy: 73 Posty: 15.634 Skąd: ふざけた時代
Birusu specjalnie pokonuje ich wszystkich "na hita", żeby wyraźnie zaznaczyć, jaka przepaść ich różni, o czym tyle razy pisano w każdym możliwym miejscu. "Jakby z innej ligi".
Katz napisał(a):
Podejrzane jest jak Trunks złapał małą Mai, może mu w oko wpadła ; o
Mateusz ^Recenzent [ Klan Tokugawa ] Wiek: 30 Dni na forum: 6.396 Plusy: 10 Posty: 2.909 Skąd: Mielec
Shounen napisał(a):
Birusu specjalnie pokonuje ich wszystkich "na hita", żeby wyraźnie zaznaczyć, jaka przepaść ich różni, o czym tyle razy pisano w każdym możliwym miejscu. "Jakby z innej ligi".
No to ja wiem. Wolałbym właśnie, żeby nie dzieliła ich aż taka przepaść.
Saturnine Ziemianin Wiek: 34 Dni na forum: 4.477 Posty: 15 Skąd: Aleksandrów Łódzki
Jesteś pewien? O_o ja tam widzę kompletną fabułę. Nie jakieś streszczenie, tylko wszystko, kompletny opis tego co się dzieje. Myślę że z tyłka by sobie na angielskiej wikipedii takich rzeczy nie wyciągnęli!
Jestem pewien. Śledzę wszystko i wiem, co się dzieje
Nie z tyłka, tylko na podstawie spoilerów osoby, która była. Zauważ, że tam są teksty, że np. Birusu uderza Buu, który ląduje do wody - wycinek z trailera. Czy na podobnym poziomie szczegółowości są opisy przemiany w SSJG i jego walka?
Katz ^Hatamoto [ Klan Tokugawa ] Wiek: 35 Dni na forum: 6.311 Plusy: 27 Posty: 5.311 Skąd: Bydgoszcz Respekt: 99
Haha widać, że Birusu to twór Akiry, w szlafroku se siedzi i cześć Ideology evo:
Józef Stalin:"Cudów nie ma" Donald Tusk:"Polska będzie gospodarczą potęgą" Berlusconi:"Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".