Saturnine Ziemianin Wiek: 34 Dni na forum: 4.495 Posty: 15 Skąd: Aleksandrów Łódzki
No fakt, nie widziałem. Ale Toei i tak strasznie trolluje Gohana. Już w filmie 13 przeciwko Hirudegarnowi padł, podczas gdy SSj3 Goku go pokonał. Fillery też robiły wszystko by pokazać że Goku >> Gohan, podczas gdy manga robiła wszystko co się da by pokazać że jest odwrotnie. No cóż ;p
Shounen *SōheiMenos 「僧兵メノス」 Wiek: 36 Dni na forum: 7.601 Plusy: 73 Posty: 15.638 Skąd: ふざけた時代
Szkopuł w tym, że w mandze jest 10-letnia przerwa, a po niej, gdy widzimy Gohana w okularach - który ewidentnie zaprzestał walki, jasne się staje, że Goku musiał stać się silniejszy. To tak przynajmniej odnośnie najnowszego filmu, w którym Gohan również nosi już okulary. Przynajmniej ja nie mam z tym problemu Regulamin Forum | AnimePhrases ~ cytaty z anime i mang | MAL | Twitter · YT
Saturnine Ziemianin Wiek: 34 Dni na forum: 4.495 Posty: 15 Skąd: Aleksandrów Łódzki
Nie no, wiadomka. Goku non stop trenuje a Gohan się opitala. W timeskipie 7-letnim między Cell Games a Buu Sagą Gohan też nieco osłabł (choć watpię czy więcej niż powiedzmy o 1/5).
No ale kwestia jest też taka, że ten film nie dzieje się 10 lat po pokonaniu Buu, tylko może ze 3-4. Videl jest dopiero w ciąży z Pan ponoć. Goku mógł już dogonić Gohana, ale mógł też nie dogonić! Zresztą, never mind. W kontekście filmu to nie jest takie ważne raczej.
Katz ^Hatamoto [ Klan Tokugawa ] Wiek: 35 Dni na forum: 6.329 Plusy: 27 Posty: 5.314 Skąd: Bydgoszcz Respekt: 99
Zapomnieliście, że Gohan walczy też pijany ; oIdeology evo:
Józef Stalin:"Cudów nie ma" Donald Tusk:"Polska będzie gospodarczą potęgą" Berlusconi:"Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".
Son-Goku Full Power SSJ Wiek: 31 Dni na forum: 5.272 Plusy: 17 Posty: 529 Skąd: 新世界, Strzałkowo
My wiemy Gohan duzy pijany, az sie wierzyc nie chcexD
Wiemy tez, ze jak byl maly to byl pijany, choc do mnie to pojecia nie przemawia wolalbym okreslenie nacpany ^^, bo od kiedy po alkoholu sie widzi zjezdzalnie, smoki i bardzo duzo innych osob...
A odnosnie Songa (Son-Goku,Goku) to wedlug mnie byli juz przeciwnicy silniejsi od niego, ale zawsze pomagali mu przyjaciele, ziemianie itp, wiec nie wiem czy jest sens drazyc temat rzeka.