Shounen *SōheiMenos 「僧兵メノス」 Wiek: 36 Dni na forum: 7.485 Plusy: 73 Posty: 15.591 Skąd: ふざけた時代
Tam kolejny, te ostatnie to wycinki z tego dłuższego. Latynosy
Taka uwaga dla naiwniaków:
Gdyby ktoś przypadkiem widział na dziwnych stronach czy opisach pod urywkami na YT linki do "full movie HD/lektor/dubbing()", to niech ma pewność, że tego filmu tam nie ma. A jak tylko się pojawi w internecie, to będzie łatwo dostępny, a nie tylko przez jakieś podejrzane tajne strony.Regulamin Forum | AnimePhrases ~ cytaty z anime i mang | MAL | Twitter · YT
Ja lubię Dragon Ball i czekam na film niecierpliwie w wersji BluRay kolekcjonerskiej 60 gb, żeby sobie ściągnąć na dysk twardy.
Battle of Gods tak jest.
Ciekawe, czy Japońcom się podobał Dragon Ball film nowy kinowy.
Katz ^Hatamoto [ Klan Tokugawa ] Wiek: 35 Dni na forum: 6.213 Plusy: 27 Posty: 5.307 Skąd: Bydgoszcz Respekt: 99
Ogólnie to dziwny termin na premierę, dniami premier wydawniczych w Japonii są środa i piątek, toteż dziwi mnie, że film w sobotę. Chyba, że sobota to jest dzień największej oglądalności bo weekend i więcej ludzi idzie ale nie wiem jak to tam wygląda ; p
Pojawiły się plotki, o zapowiedzeniu nowej serii, ale to fake, także też przed tym przestrzegam ; pIdeology evo:
Józef Stalin:"Cudów nie ma" Donald Tusk:"Polska będzie gospodarczą potęgą" Berlusconi:"Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".
Katz ^Hatamoto [ Klan Tokugawa ] Wiek: 35 Dni na forum: 6.213 Plusy: 27 Posty: 5.307 Skąd: Bydgoszcz Respekt: 99
Jedno jest pewne, takiego oponenta jakim jest Birusu, jeszcze nie było ; oIdeology evo:
Józef Stalin:"Cudów nie ma" Donald Tusk:"Polska będzie gospodarczą potęgą" Berlusconi:"Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".
pitek599 Super Saiyanin Wiek: 42 Dni na forum: 5.796 Posty: 419 Skąd: Warszawa
Z tego co widzę to Birusu jest o wiele potężniejszy od drużyny Z. Swoja drogą ciekawe jak by wyglądała jego walka z fuzyjnym Vego ssj2, interesujące by było.
Jednak Gohan akurat w tym momencie musiał się zmienić w SSJ.
Jest nadzieja, bo widze, że już pojawiają się normalne filmiki a nie kwadraty 10 na 10 Ideology evo:
Shounen *SōheiMenos 「僧兵メノス」 Wiek: 36 Dni na forum: 7.485 Plusy: 73 Posty: 15.591 Skąd: ふざけた時代
Dlaczego musiał? Nigdzie nie jest powiedziane, że potrzeba tam mocy SSJ, której zresztą Pan nie mogłaby mieć.
Moim zdaniem to są ciągle tamte kwadraty, tylko po nagraniu przerobione do innego rozmiaru ;p
W każdym razie jakość sama w sobie równie gówniana i nie da się tego normalnie oglądać.
Ja nie wiem po co oni tak hurtowo to wrzucają, niech ktoś pójdzie raz porządnie nagra jak na filmiku wyżej i będzie ok ;pIdeology evo: