fraqey napisał(a):
Poznaj go lepiej. A tak a propos, dałes mu za moła Xan- smarkacz udający intelektualiste. W internecie pisze że wszystkich miłuje , a tak na prawdę nienawidzi ludzi któży go gnoją. Postawa dość standardowa , ale obłuda jaka temu toważyszy świadczy o tym że ma najwyżej 15 lat

Ten sam osobnik co powyżej napisał(a):
Chyba jej zazdrościsz. To jest naprawde świetna kobieta ( nie spałem z nią ). Myslę, że jeżeli 1/3 kobiet by taka był, to nie mielibyśmy kawalerów. Ona może ztać się wielka.
Megane- jakoś mi nie podpadła za bardzo . Pisze co myśli, a myśli różnie w zależności od cyklu miesdiączkowego - 17
Wciąż ten sam koleś napisał(a):
No nie. Niestety znów się mylisz. Ten człowiek nie daje się manipulować, a to co mówią w TV to on ma gdzieś. On kieruje się wyłącznie własnym zdaniem.
Kazmo - wydaje mi się że myślacy człowiek , aczykolwiek zbyt liberalny. Zaakceptowałby wszystko co mówią w tv jako + a to co - to i dla niego jest złe. W jego przypadku to nie obłuda , lecz koleś dał się zmanipulować- 19 lat
A teraz o tobie

Franqey : gościu, który pisze od rzeczy. Nie pozna kogoś dobrze, a już mu dupę obrabia. Do tego przeklina, co jest chyba wykroczeniem ( Majin to wyjątek). Ma rozum 10-latka mimo tego uważa [ ort! ], że ma 19. Chyba nie wie, że człowiek jest dorosły jak ma co nie co w głowie, a nie jak przekroczył limit 18 lat.