a tak swoja droga wole racuchy mamusi
 a tak swoja droga wole racuchy mamusi 

Wyobraźcie sobie te duszki o wyglądzie Vegety

.
Wyobraźcie sobie te duszki o wyglądzie Vegety
 ale inna sprawa jak by je robił
 ale inna sprawa jak by je robił 

). Fajnie to wygladalo w kinowce z Janembą, jak Gotenks uformował wielka armie a potem natarly one na wojska pana Adolfa H.
 ). Fajnie to wygladalo w kinowce z Janembą, jak Gotenks uformował wielka armie a potem natarly one na wojska pana Adolfa H.  

Dzisiaj właśnie oglądałam sobie z nimi odcinek. Się uśmiałam
 Dzisiaj właśnie oglądałam sobie z nimi odcinek. Się uśmiałam 

A najfajniejsze bylo jak duszki sie wziely w koleczko i zaczely mowic ze cos tam pachnie jak lemoniada ciekawe czy to jadalne i buu do ncih podszed a te buum
 A najfajniejsze bylo jak duszki sie wziely w koleczko i zaczely mowic ze cos tam pachnie jak lemoniada ciekawe czy to jadalne i buu do ncih podszed a te buum  To było bezbłędne
 To było bezbłędne 

Duszki KAMIKADZE rzadza doskonala technika . Ale byl jeden problem duszki probowaly same myslec.

dobrze ze przynajmnej próbowały ^^ heh a ciekawe jak by zachowywały sie te duszki w wykonaniu goku ;]
 tak jak i dla goku
 tak jak i dla goku 

Popieram cię, blablabla

szkoda ze np goku tak nie walczyl ze wymyslal techniki co chwile
 szkoda ze np goku tak nie walczyl ze wymyslal techniki co chwile 

nic nadzwyczajnego, cos obok "ultra super ciosu z polobrotu" i innych wymysloncyh !? przez fuzje gotena i trunksa.
 nic nadzwyczajnego, cos obok "ultra super ciosu z polobrotu" i innych wymysloncyh !? przez fuzje gotena i trunksa.