[ Klan Asakura ] Wiek: 33 Dni na forum: 6.891 Plusy: 9 Posty: 1.687 Skąd: Gdańsk
Serek masz racje na smierc o nich zapomnialem. Oni rzeczywiscie byli przezabawni, a ten ich uklad taneczn. Byli moimi ulubiencami dzieki niemu i badrzo mnie wkurzylo gdy w DBGT bylo cos takiego jak "Bracia Para Bara" czy cos takiego. Wpienilo mnie to
Wiek: 34 Dni na forum: 6.861 Posty: 111 Skąd: Międzyrzecz
Zawsze Goku mnie potrafil rozśmieszyć bo nawet gdy byli w największych opałach Goku nie raz sobie żartowałŻycie to piękna przygoda, ale nikt nie wychodzi z niej cało
w goku bylo fajne jak np. w srodku jakiejs walki wyskakiwal ze slynnym ''jestem glodny'' . no i kame sennin zawsze do bulmy te swoje odzywki dobre dawał PALATIAL REGALIA
Wiek: 33 Dni na forum: 6.922 Posty: 313 Skąd: Alternatywna Przyszłość;)
Wszystkie postacie z ankiety sa zabawne Ale najwieksze wycie to z Chi-chi i Herculesa *Prawda jest jak dupa- każdy ma swoją*
*Kiedyś kupię nóż i powyżynam wszystkich w koło, kupię nóż, zostawię tylko dwoje...*
Niezłymi tekstami rzucał też Kuririn. On ogólnie był śmieszną postacią. Dobry jest też duet Goku-ChiChi. Super parka. Niezłe są nieudane fuzje, np. Gogeta w 12 filmie kinowym. Polecam.
"Jego drogę spowija jedwab, odciski jego palców na rosie,
Mieszkańcy krain mroku pokornie się przed nim płożą.
Bękart Matki Natury odrzucony przez liście i potok
Obcy w obcym kraju, szuka pociechy w swych marzeniach."
Marillion "Grendel".
Denerwować się, to mścić się na swoim organizmie za głupotę innych.
Najsmiesniejsze postacie wg. mnie to:
- Kamesennin - old timer pervert [paffu paffu, pitchy pitchy (w jednym odcinku powiedzial do Goku 'pitchy pitchy...' a Son zrozumial 'bitchy bitchy) rox ]
- Goku - infantylność, totalna niewiedza, naiwność
- Purple - jego walka z Goku doprowadziła mnie do łez
- Mister Satan - mistrz ściemy, wspaniały aktor
- Vejita, Tien, Piccolo - ich reakcje w pewnych sytuacjach są naprawde prześmieszne
- Yamucha - jego reakcje na płeć piekną na początku DB były prześmieszne
no to chyba na tyle reasumując: w DB naprawde można było się sporo posmiać, w DBZ zdecydowanie mniej ale i tak momentami było zabawnie
pozdrawiam wszystkich fanuf You seek a God to stand above you,
wrapping healing arms around you.
You'll find another God of pain,
a God of suffering and tears.