Szukam albumów Ringo Shiiny (椎名林檎). Mam tylko jeden z 2003. Nie jestem w temacie od lat i nie mam pojęcia, na jakich stronach szukać. Słuchałem parę lat temu, ale przepadło razem z dyskiem.Regulamin Forum | AnimePhrases ~ cytaty z anime i mang | MAL | Twitter · YT
[ Klan Tokugawa ] Wiek: 34 Dni na forum: 6.086 Plusy: 27 Posty: 5.302 Skąd: Bydgoszcz Respekt: 99
Czymaj
http://speedy.sh/kFnn3/01.-Reason-for-Treason.mp3AUTOR POSTA OTRZYMAŁ PLUSAIdeology evo:
Józef Stalin:"Cudów nie ma" Donald Tusk:"Polska będzie gospodarczą potęgą" Berlusconi:"Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".
Every Little Thing - Fun-Fare
Duel Jewel - Chronos
Wszelka pomoc mile widziana. Jezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
Pozdro!AUTOR POSTA OTRZYMAŁ PLUSA "You can almost say music is beyond all race, color of skin and religion. There are so many problems in the world, but music is truly beyond... It is fantastic." SUGIZO
Szukam dzialajacego linka do Ayumi Hamasaki - "Tell All". Wszelka pomoc mile widziana. Jezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
Szukam linka do piosenki "Stay Strong" Duel Jewel. Wszelka pomoc mile widziana. Jezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???