Hayato Kami [ Klan Takeda ] Wiek: 42 Dni na forum: 6.143 Plusy: 15 Posty: 4.260 Skąd: 絶望の海の底から
Luna Sea - ShadeJezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
Hayato Kami [ Klan Takeda ] Wiek: 42 Dni na forum: 6.143 Plusy: 15 Posty: 4.260 Skąd: 絶望の海の底から
Luna Sea - NightmareJezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
Luna Sea - FateJezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
Luna Sea - WishJezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
Luna Sea - Lost WorldJezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
Focus & Eva Basta, Justyna Mosiej, Elwira Mejk - Piękny i boski (... ft. )
"Ty farm w dżungli do 6 a potem z ulta wjeżdżamy na mida i * gościa hyhy . albo ty * na mida a ja stealuje buffa z reda" ... Z dupy.
3BIT - PIĄTEK (Wokal bliski Velocoidom.To znaczy, tak wiem że źle napisałem Jednak to nie syntezator ale warto choćby dla dwóch zwrotek po słuchać, bo refren jest strasznie oklepany i bardzo prostacki).
"Ty farm w dżungli do 6 a potem z ulta wjeżdżamy na mida i * gościa hyhy . albo ty * na mida a ja stealuje buffa z reda" ... Z dupy.
Pierrot - FinaleJezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
Bakermat - One Day
Pierrot - EnemyJezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???