Mugen Super Nameczanin Wiek: 29 Dni na forum: 5.151 Plusy: 6 Posty: 118 Skąd: Biała Podlaska
Sam pomysł mi się bardzo podoba nawet jeśli rozwija go ktoś inny, ale Akira ma nad tym jakąś władze ^^ Po za tym fajnie jest czasami poczytać o tych pobocznych wątkach, o których mało wiemy
Shounen *SōheiMenos 「僧兵メノス」 Wiek: 36 Dni na forum: 7.498 Plusy: 73 Posty: 15.594 Skąd: ふざけた時代
Tymczasem w Japonii już siódmy tom, a w grudniu seria skończyła 10 lat. Jeśli dotrwa do sierpniowego wydania, to będzie to najdłużej wychodząca manga z DB, a jak widać po okładce, jest jeszcze wiele do narysowania. Kupilibyście, gdyby JPF zdecydowało się wydawać ją po polsku?
Ja to pewnie dostałbym w prezencie. Tylko musiałbym wpierw obczaić czy warto byłoby pisać o tym do Mikołaja."...nie pasuję do tej pedalskiej sztafety... “
Na razie dostępne dwa wideo pokrywające pierwszy rozdział. Nie przemawia do mnie taka forma (do tej pory kojarzyła mi się z fanowskimi wrzutkami dla dziwnych ludzi, którym nie chce się zmieniać stron), ale może ktoś lubi. Oczywiście tylko po japońsku.Regulamin Forum | AnimePhrases ~ cytaty z anime i mang | MAL | Twitter · YT
Ten post był edytowany 1 raz, ostatnio zmieniony przez Shounen: 01.06.2021, 13:39
Shounen, od niektórych z tych efektów dźwiękowych zachciało mi się zagrać w Age of Empires Dziwadło straszne. To już vomic by zrobili.MyAnimelist
Warto posłuchać:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Yasiek Super Saiyanin 2 Wiek: 35 Dni na forum: 5.745 Plusy: 7 Posty: 831 Skąd: Miastostumostów
Jak dla mnie pomysł bez sensu, zwłaszcza że trzeba czytać w odpowiednim tempie.
Przecież ta manga jest bardzo krótka, co za problem przeczytać kilka stron.Grupa Mirai