Z ciekawostek - okazuje się, że Hit ma ponad 1000 lat, a teoria, że Monaka jest słaby coraz bardziej prawdziwa. Whis przyznaje, że to amator, a został wzięty przez Beerusa, żeby zmotywować Goku i Vegetę.
W DB nie mielismy jeszcze okazji oglądać podobnych technik walki.
Goku w pewien sposób o mały kroczek znowu go prześcignął, a Beerus w trakcie walki na koinec odcinka Goku z Hitem był mocno przerażony
głupek lepszy w walce niż konkretny strateg?
A pamiętacie może Guldo z Oddziału Ginyu? Potrafił dokładnie to samo, a nawet lepiej, ponieważ zatrzymywał czas na długość wstrzymanego oddechu. Posiadał potężną technikę, ale nie potrafił jej wykorzystać.
Teoria, że Hit to Bóg Zniszczenia do mnie nie przemawia - po pierwsze może spokojnie przeżyć w przestrzeni kosmicznej więc równie dobrze mógł by szukać swojego świata niż siedzieć na miejscu. Po drugie - pewnie jak i w wszechświatach 6 i 7 - miałby jakiegoś opiekuna, który by go znalazł czy coś takiego. A już na pewno Vados była by w stanie określić jego pochodzenie. Poza tym cała ta historia o legendarnym płatnym zabójcy - wydaje mi się, że jest to po prostu konkretny wojak i tyle.
Dalej nie mogę zrozumieć logiki serii - Vegeta bersker rzuca się na hita na pełnej k....e i nie myśląc przegrywa, a Goku w normalnej formie po 3-4 ciosach rozpracowuje jego technikę Wiem, że oglądał walkę i kontaktował się z Jaco i Królem Galaktyki więc niby jest ciut bardziej doinformowany, ale wciąż - głupek lepszy w walce niż konkretny strateg?
A pamiętacie może Guldo z Oddziału Ginyu? Potrafił dokładnie to samo, a nawet lepiej, ponieważ zatrzymywał czas na długość wstrzymanego oddechu. Posiadał potężną technikę, ale nie potrafił jej wykorzystać.
Dalej nie mogę zrozumieć logiki serii - Vegeta bersker rzuca się na hita na pełnej k....e i nie myśląc przegrywa, a Goku w normalnej formie po 3-4 ciosach rozpracowuje jego technikę Wiem, że oglądał walkę i kontaktował się z Jaco i Królem Galaktyki więc niby jest ciut bardziej doinformowany, ale wciąż - głupek lepszy w walce niż konkretny strateg?