hehe nie wiedzialem ze mozna whodzic do tych domkow
 hehe nie wiedzialem ze mozna whodzic do tych domkow   a ja chcialem zwiekszc poziom
 a ja chcialem zwiekszc poziom   
 wiem tylko jak rozroznic te w ktorych uzywa sie tehnik typu KA ME HA ME HA...o tam sa rozne wzory ilosci kol itd. jak mozesz to powiedz mi o co w tym chodzi
  wiem tylko jak rozroznic te w ktorych uzywa sie tehnik typu KA ME HA ME HA...o tam sa rozne wzory ilosci kol itd. jak mozesz to powiedz mi o co w tym chodzi 

Jestem juz na namek i wszedlem to takiej jaskini znalazlem tam krysztalowa kule i gdy juz wychodze z tej jaskini pojawia sie Kivi i nie moge go za cholere pokonac
 Jestem juz na namek i wszedlem to takiej jaskini znalazlem tam krysztalowa kule i gdy juz wychodze z tej jaskini pojawia sie Kivi i nie moge go za cholere pokonac   Jezeli probuje zaatakowac go technikami typu KA ME HA ME zabieram mu jedynie maksymalnie 13 hp...
 Jezeli probuje zaatakowac go technikami typu KA ME HA ME zabieram mu jedynie maksymalnie 13 hp...  a on mi po 50 czasem nawet 80 a jak uzyje "energy beama" to ze 170
 a on mi po 50 czasem nawet 80 a jak uzyje "energy beama" to ze 170   nie moge mu uciec ani nic nie wiem co mam robic a nie mam poprzedniego save'a
 nie moge mu uciec ani nic nie wiem co mam robic a nie mam poprzedniego save'a
 !!!
!!!

gdyby byly to moglbym jakos sie jeszcze wzomcnic
 gdyby byly to moglbym jakos sie jeszcze wzomcnic
 !!!
!!! 

lol...najgorsze jest to ze teraz w tej jaskini nie ma tez potworow i nie bede mial wiekszego lvl'agdyby byly to moglbym jakos sie jeszcze wzomcnic

Jezu, proste jak drut ... użyj karty Vegety, którą dostałeś po walce z nim. Vegeta przyleci i go rozwali, skup się tylko na leczeniu jednej postaci, bo czasem może nie chcieć atakować.

nie wiem co sie stalo moze miejsca nie mialem w ekwipunku jak go pokonalem...
 nie wiem co sie stalo moze miejsca nie mialem w ekwipunku jak go pokonalem...  w kazdym badz razie nie mam. A co do sava to zobaczylem ze mam stary save ale na poczatku namek jakos chyba bede musial tam zaczac grac. Tylko ze wtedy mialem 10,11 lvl a teraz mam 17,18
 w kazdym badz razie nie mam. A co do sava to zobaczylem ze mam stary save ale na poczatku namek jakos chyba bede musial tam zaczac grac. Tylko ze wtedy mialem 10,11 lvl a teraz mam 17,18
 !!!
!!! 

!!!
!!!
 jak przejśc w om jaskine gdzie jest ta dzwigna bo nie moge przejśc prosba niech mi kttos podpowie dziekuje
 jak przejśc w om jaskine gdzie jest ta dzwigna bo nie moge przejśc prosba niech mi kttos podpowie dziekuje  

Cześć jestem tu nowy, ale nie o tym mowa. Kto mi powie jaki trzeba mieć level przed walką z Radizem żeby później Goku już przyleciał zanim jeszcze zaczniemy szukać Krillina, Yamuchy, Tena i Chaoza. Wielkie dzięki dla tych którzy mi to powiedzą.
Później poświęcałem Vegete bo mnie wkurzał ze swoim I don't want too...