1. Czy to dobrze, że PiS zniósł obowiązek szkolny dla 6-latków?
2. Czy PiS obniży wiek emerytalny?
3. Masz prawo jazdy?
4. Wybierasz się na Smoleńsk?
5. Ostatnie oglądane anime i ostatnia czytana manga?
1. Tak
2. Nie sądzę.
3. Nie.
4. Nie.
5. Mangi nie pamiętam z nazwy, anime to Sword Art Online.
1) Gdybyś wiedział, że czas cofnie się o jeden dzień - co byś zrobił?
2) Czy Korwin ma szansę?
3) Czy chciałbyś żyć w poligamii?
4) Oglądam obecnie Breaking Bad, co myślisz o tym serialu?
5) Brałeś kiedyś LSD?
1. Nic szczególnie waznego nie wydarzyło się dzień temu, więc bym po prostu go przeżył jeszcze raz bez zastanowienia.
2. Coraz mniejsze.
3. Nie wiem, ale uważam, że to nie powinno być zabronione.
4. Nie oglądam, więc nie wiem.
5. Nie.
Shounen napisał(a):1. Ulubione piwo, jeśli jakieś.
2. Dragon Ball Super - tak czy nie?
3. Jak oceniasz kompromis aborcyjny?
4. Ostatni film, na którym byłeś w kinie?
5. Czy sądzisz, że w ciągu najbliższych 50 lat człowiek ponownie stanie na księżycu?
1. Хамовники
2. Tak. Mimo wszystko.
3. Źle.
4. Nadal jest to Pitbull.
5. Tak.
PoProstuMateusz napisał(a):1. Ulubiona manga osadzona w świecie DB poza DB?
2. Ulubiony Pokemon?
3. Morze, czy góry?
4. Grałeś w Baldurs Gate?
5. herbata z cukrem, czy bez?
1. Nie wiem.
2. Nie wiem. Na pewno nie Pikachu, bo denerwowała mnie jego emancypacja. Niech będzie ten żołw.
3. Góry.
4. Grałem.
5. Z cukrem.
Hayato napisał(a):01.Bron palna czy biala?
02.Twoja ulubiona polska celebrytka?
03.Czy uwazasz, ze pelne rownouprawnienie mezczyzn i kobiet jest mozliwe?
04.Dlaczego wg Ciebie Bog jest dobry, a Szatan zly?
05.Jakie umiona wybralbys/wybralabys dla swoich dzieci?
1. Palna.
2. Caitlyn Jenner.
3. Tak, ale nie uważam, by to było konieczne i pożyteczne.
4. Jeśli Bóg jest wyższy mocą i statusem od Szatana i jest tym, który ustala reguły gry, to pojęcia dobra i zła nie dotyczą jego, a wszystkich jemu podległych. Z punktu widzenia ludzi jest zły tylko dlatego że ludzie się nie godzą z tym, że coś idzie nie po ich myśli. Ja nie uważam, by Bóg jako stwórca świata i ten, który nadał normy moralne był wobec własnego tworu do czegokolwiek zobowiązany. Uważam, że porządek, który proponuje chrześcijaństwo jest obiektywnie dobry, toteż Bóg jest dobry, a Szatan występujący przeciw niemu w takim razie jest zły. Przy czym Bóg jest dobry z mojego punktu widzenia, bo obiektywnie rzecz ujmując nie jest ani dobry ani zły. Po prostu jest.
5. Nie wiem, bo raczej nie wybierałbym sam. Co najwyżej mogę mówić, jakie chciałbym wybrać. Chciałbym wybrać imiona słowiańskie.
1. Czy w trakcie sporu aborcyjnego monitorowałeś sprawę TTIP i CETA?
2. Czy uważasz, że niektórym odwaliło od nienawiści do PiS na tyle, że poświęcą interes narodowy i reputację państwa byle tylko dowalić rządowi?
3. Jakie rozgrywki ligowe i klubowe międzynarodowe śledzisz na bieżąco albo chociaż w miarę regularnie?
4. Gdybyś miał wskazać kilku pisarzy, u których powinno się szukać wskazówek odnośnie naprawy współczesnej rzeczywistości to jakich byś wybrał?
5. Czy uważasz przyjmowanie obywatelstwa innego państwa za właściwe?
Nigdy nie będę w 100 % szczęśliwy, bo spirytus ma 96 %.- mój kolega Marcin.
-Nadia, gdzie moje gacie?
-Nie wiem, pewnie do muzeum wzięli.
Panie Bolesławie, witamy w domu. Witamy całą ekipę czarnuchów z łańcuchami.
Nie oznacza to jednak, że byłem świniakiem pokroju Kwaśniewskiego, czy innego Komorowskiego, aż tak nisko nie upadłem. Chłopu trzeba dawać albo się nie dziwić. Chłopak wyczaił ją na skupie żywca. W sezonie tzw "świńskiej górki". Na imie jej było Teresa, Teresa z domu Bąk. Gonar wziął 2k kredytu na suple. xD