Nie powiem, mocna wiadomość.Ideology evo:
Józef Stalin:"Cudów nie ma" Donald Tusk:"Polska będzie gospodarczą potęgą" Berlusconi:"Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".
Prawda, że mocny news. Nie dlatego, że film, bo jestem zupełnie pewien, że wyjdzie z tego słabizna. Cóż to w ogóle jest to hongkońskie A Really Good Film Company? Ale cieszy angaż Polaka w roli reżysera produkcji związanej z anime. Poza tym akurat parę dni przed tym info zacząłem oglądać anime. Przypadek?
[ Klan Tokugawa ] Wiek: 34 Dni na forum: 6.086 Plusy: 27 Posty: 5.302 Skąd: Bydgoszcz Respekt: 99
Shounen napisał(a):
Cóż to w ogóle jest to hongkońskie A Really Good Film Company?
Oni pewnie kasę wyłożą.
Poczekamy, zobaczymy. Raczej do 2019-2020 nic się pewnie nie ruszy w tej kwestii. No i czy się nie pozmienia tak jak Wiedźmin, który najpierw miał być filmem, a koniec końców zostanie serialem.
Jaja by były, jakby film wyszedł w miare dobrze i Bagińskiemu zlecono by pracę przy filmie DBZ bo według informacji z przed kilku lat do ewentualnego filmu aktorskiego o "Zetce" ma prawa właśnie Toei.Ideology evo:
Józef Stalin:"Cudów nie ma" Donald Tusk:"Polska będzie gospodarczą potęgą" Berlusconi:"Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".
[ Klan Tokugawa ] Wiek: 34 Dni na forum: 6.086 Plusy: 27 Posty: 5.302 Skąd: Bydgoszcz Respekt: 99
Ja oglądałem, za cholere nie pamiętam już anime i do niego się nie odniosę, ale wyszło mocno przeciętnie, taka minimalnie lepsza DBE.Ideology evo: