Kupie jak wyjdzie na DVD.Jezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
Ciekawa sprawa, aczkolwiek inne znane i mniej znane serie już od lat mają tego typu dodatki. Dobrze, że postanowili nie skupiać się tylko na produkowaniu figurek i kolejnych gier.Regulamin Forum | AnimePhrases ~ cytaty z anime i mang | MAL | Twitter · YT
A krew, ta brutalność z Zetki. Jak myślicie będą jakieś większe jej dawki? W BoG i RoF były jakieś tam zadrapania i chyba raz w RoF poleciała krew, natomiast w Super noo... Tragedia. Z trailerów za bardzo nie wynika, że ma być , ale nie wiem jak to z tym jest
A jeżeli powstałaby jakaś nowa seria nwm np. Oparta na tym filmie kinowym i dalej, to byłaby szansa na krew, czy tak samo jak tu i dbs, że młodzi widzowie itd... Bo noo brakuje mi tego
W przypadku nowej serii a raczej myślę kontynuacji DBS nie będzie krwi, bo jakby mieli ją wprowadzić to by zrobili to od pierwszego odcinka DBS, a tak nie zrobili bardyt.pl
Nowa kreska itd. może to by coś dało bo w końcu [ ort! ] Yammamuro out, tak? I teraz postaciami będzie zajmował się ten nowy od kinówki(Zapomniałem jak się nazywa) ?