Oto moje zdanie...
Po pierwsze nie słucham Radja Maryja ale często je słysze (moja mama tego słucha non stop) też nie zgadzam się prawie z żadnymi "prawdami głoszonymi przez to radjo bo nie jestem katolikiem (wieże w jednego boga a nie w religie), najbardziej mnie śmieszą wypowiedzi ludzi którzy mówią (teraz nie chodzi mi o przekonania polityczne) "ja jestem katolikiem ale Radia Maryja nie słucham bo się z nim nie zgadzam" ale jak się można nie zgadzać z czymś w co się wieży, a ponoć prawie każdy Polak to katolik albo ktoś mówi że nie słucha Radia bo się miesza w polityke, to już jest totalna brednia Radjo Maryja po prostu mówi o swoich przekonaniach politycznych ale na polityke żadnego wpływu nie ma choćby tego bardzo chciało (w końcu to demokratyczny kraj i każdy może mówić co mu sie podoba). Po drugie media uwielbiają atakować to Radjo praktycznie bez powodów np: w programie Teraz My (Zwróćcie uwage że program pojawił się od razu po wyborach i zaczoł atakować dzisiejszy rząd), lub ten program o Rydzyku (w którym było tylko ziarnko prawdy, a Radjo było pokazane jak jakaś żądowa organizacja, po prostu jak ktoś robi jakiś program to może zrobić z tematem wszystko, ośmieszyć go lub wywyższyć) który leciał akurat przed wyborami (dziwne że akurat im sie na to wtedy zebrało) nawet w Szymon Majewski Show (rózwnież zwróćie uwage jak ośmieszni są politycy prawicowi a jak lewicowi tylko lekko parodiowani) no i na koniec pamiętacie jak w telewizji było pokazane jak to niby Rydzyk jedzie na Karaiby wypoczywać (oczywiście było tylko wiadomo że Rydzyk wsiada do samolotu i leci w wiadomą strone ale po co tego już nikt oficjanie nie wiedział, oczywiście jeżeli się kogoś bardzo nie lubi to nailepiej skłamać i powiedzieć że jedzie na wczasy

Na koniec chiałbym powiedzieć że Radja Maryja nie trawie bo jest strasznie zacofane ale przez to że takie jest nie wolno go ośmieszać, lub mówić o nim wszytko co język na śline przyniesie, aha i jeszcze wkurzają mnie te stare babki co by za Rydzyka życie oddały ale jak chcą słuchać tego radja to już jest jch sprawa. Tak więc czekam na inne komentarze.