Poke napisał(a):
człowieku, wsłuchaj się w grę 18tki, jest ona do bólu drętwa
Jaght napisał(a):To bardzo ciekawe... to zupełnie jakby to były dwie zupełnie inne osoby... Kto by pomyślał że tak się da? Cóż jestem pewna że aktorka Osiemnastki mogłaby się wiele nauczyć od tej Króla Wszechrzeczy. Może powinna pobyć trochę wśród fanów, na forach, czy coś. Może obejrzeć cały odcinek jakiś, np pisząc do niego dialogi, albo chociaż pobyć w studio przy nagraniach tej pierwszej. Wszak serce włożone w prace klucz o dobrego performance'u. Na pewno wtedy by więcej podłapała, ale nie każdy ma na to czas niestety, jakby nie patrzeć to praca, często nie jedyna.Poke napisał(a):sorry ale aktoraka 18tki gra jakoś tak... ehhh... jakoś tak bez przekonania, sztucznie, od zenona już gra bardziej wczuwając się w postaćCzyli aktorka Zeno nie ma wywalone na ten dubbing... ale Osiemnastki już tak?
A nie łatwiej napisać po prostu: podoba mi się jak graja: [tu wstaw swoją subiektywna opinię], reszta mi się nie podoba?
Also twoje posty dostarczają nie małej rozrywki, to jak słuchać "konforntacji" z musicalu Dr Jekyll i Mr Hyde, na loopie, tak trzymaj
edit;
https://youtu.be/KIJHLQn6td8 ostateczny dowód na to że nasz dubbing ma w sobie zero serca