mało masz przypadków w świecie?
mało masz przypadków w świecie?
To koniec miłośći, majty na dupe i jaki jest sens takiej miłości?
Oficer D.Z. napisał(a):Koniec kasy = koniec "milosci"?to czy nie można za to, że daje kasę?
Nie trafilbyś do lochy?
Uśmiałem się z Twojego stwierdzenia, że seks bez miłości jest praktycznie niemożliwy. Bo jest możliwy.
westia punktu widzenia,Joe. Ja na taki seks patrze w kategorii masturbacji. Podobnie jak samogwalt, sluzy on jedynie osiagnieciu zaspokojenia wlasnych potrzeb seksualnych.
Troche zboczylismy z tematu i z seksu przerzucilismy sie na milosc, ktorej jak widac sa rozne definicje. Dla mnie, bez mojej, jest on w praktyce niemozliwy.
Nawet bym nie probowal.
Niektorym jak widac jest wszystko jedno. Nie wazne, ze potwor, wazne, ze ma otwor,co?.
To nie punkt widzenia tylko kwestia zapoczątkowana tym, że bardzo słabo posługujesz się językiem używając frazy, która jest po prostu błędna i można ją bez problemu podważyć.
Problem polega na tym, że taki seks jest praktyczny możliwy. Jest nawet praktycznie możliwy w Twoim wypadku, ale Twój problem polega na tym, że mało precyzyjnie się wyrażasz.
Możesz próbować mi przyprawiać gębę tego co nie jest wybredny i wystarczy by było otwór,
prawda jest taka, że fizycznie jest możliwe zrobić to bez miłości,
Ja na taki seks patrze w kategorii masturbacji. Podobnie jak samogwalt, sluzy on jedynie osiagnieciu zaspokojenia wlasnych potrzeb seksualnych.
Dlaczego gdy mezczyzna mowiac kolokwialnie "zaliczy" duza ilosc kobiet jest podziwianym podrywaczem
Tylko bez zabezpieczenia.
Co myślicie o stosunku w plenerze czy w miejscach publicznych?
Hayato musi się skupić aby trafić