Ale ogólnie sympatycznie wyglądają i to jest najlepsze, choć, aż tak bardzo to mi się nei podobają
 Ale ogólnie sympatycznie wyglądają i to jest najlepsze, choć, aż tak bardzo to mi się nei podobają 

Takuma Sato jest uroczy
 Takuma Sato jest uroczy 

.
 .

Powiedzcie mi, czy zdarzają się Japończycy z brązowymi, blond czy rudymi włosami? Chodzi mi o kolor naturalny nie farbowany.
 Powiedzcie mi, czy zdarzają się Japończycy z brązowymi, blond czy rudymi włosami? Chodzi mi o kolor naturalny nie farbowany. 

) fajne z nich laski. No i kolor. Mulatki. według [ ort! ] mnie są piękne. Ogłądam chyba wszystkie filmy gdzie są mulatki. A najlepiej jak mulatką jest polka. wtedy jestem wiebowzięty. Dalej co do japonek. Wzrost mi nie przeszkadza bo sam jestem niski.   Kolor też nie bo nie jestem rasistą. lubie brunetki ( blądynki bardziej, ale jakoś nie mam do nich szczęścia)
 ) fajne z nich laski. No i kolor. Mulatki. według [ ort! ] mnie są piękne. Ogłądam chyba wszystkie filmy gdzie są mulatki. A najlepiej jak mulatką jest polka. wtedy jestem wiebowzięty. Dalej co do japonek. Wzrost mi nie przeszkadza bo sam jestem niski.   Kolor też nie bo nie jestem rasistą. lubie brunetki ( blądynki bardziej, ale jakoś nie mam do nich szczęścia)

to np. jest zdjęcie Ryo Horikawy, który podkładał głos Vegecie. Niezły przyjemniaczek, co?
 to np. jest zdjęcie Ryo Horikawy, który podkładał głos Vegecie. Niezły przyjemniaczek, co? 

A japonki wg są ładne ale do polek im daleko
Prawda? Polki gora!

Dlatego ich wypowiedzi należy traktować z przymrużeniem oka
 Dlatego ich wypowiedzi należy traktować z przymrużeniem oka  No, chyba że mówiły o sobie, ale tu akurat trudno mi oceniać.
 No, chyba że mówiły o sobie, ale tu akurat trudno mi oceniać.
A tak jeszcze na marginesie to wiecie kto wmyślił takie przysłowie że niby Polki są najpiękniejsze na świecie? oczywiście Polak, to tak jak by ktoś sam się ogłosił geniuszem, po prostu szczyt debilizmu.

Dzięki farbie wszystko jest możliwe...
 Dzięki farbie wszystko jest możliwe...

i sympatyczni:D
 i sympatyczni:D 

dałbym wiele zeby miec takie proste włosy jak maja ludzikowie z kraju kwitnacej wisni

Chociaż sytuacja jest podobna w większości naszego kraju).
 Chociaż sytuacja jest podobna w większości naszego kraju).
Choć ten gitarzysta japoński Hyde jest boski!
 . ALE! Muszę wspomnieć także o takiej osobie jak Gackt (mój ulubiony wokalista. Jak widać wyżej, udało mi się również zarazić Gacktomanią Xana
. ALE! Muszę wspomnieć także o takiej osobie jak Gackt (mój ulubiony wokalista. Jak widać wyżej, udało mi się również zarazić Gacktomanią Xana  . Wydaje mi się, że dorównuje Hydeowi (można porównać w Moon Child
. Wydaje mi się, że dorównuje Hydeowi (można porównać w Moon Child  .
.

(niestety!) nie spotkam takiej przechadzając się po mieście (oczywiście mowa o mojej małej mieścinie