Jestem juz na namek i wszedlem to takiej jaskini znalazlem tam krysztalowa kule i gdy juz wychodze z tej jaskini pojawia sie Kivi i nie moge go za cholere pokonac
Jezeli probuje zaatakowac go technikami typu KA ME HA ME zabieram mu jedynie maksymalnie 13 hp...
a on mi po 50 czasem nawet 80 a jak uzyje "energy beama" to ze 170 

gdyby byly to moglbym jakos sie jeszcze wzomcnic

lol...najgorsze jest to ze teraz w tej jaskini nie ma tez potworow i nie bede mial wiekszego lvl'agdyby byly to moglbym jakos sie jeszcze wzomcnic
Jezu, proste jak drut ... użyj karty Vegety, którą dostałeś po walce z nim. Vegeta przyleci i go rozwali, skup się tylko na leczeniu jednej postaci, bo czasem może nie chcieć atakować.

nie wiem co sie stalo moze miejsca nie mialem w ekwipunku jak go pokonalem...
w kazdym badz razie nie mam. A co do sava to zobaczylem ze mam stary save ale na poczatku namek jakos chyba bede musial tam zaczac grac. Tylko ze wtedy mialem 10,11 lvl a teraz mam 17,18

Cześć jestem tu nowy, ale nie o tym mowa. Kto mi powie jaki trzeba mieć level przed walką z Radizem żeby później Goku już przyleciał zanim jeszcze zaczniemy szukać Krillina, Yamuchy, Tena i Chaoza. Wielkie dzięki dla tych którzy mi to powiedzą.
Później poświęcałem Vegete bo mnie wkurzał ze swoim I don't want too...