TURBO KAME HAME HA i wprowadzenie
 TURBO KAME HAME HA i wprowadzenie  

Vegeta jak zwykle ech

, czyli podkręcanie poziomu siły ciąg dalszy bo pewnie nie dodali go tak sobie , chociaż może się mylę

Alkis napisał(a):Myślisz? Ja myślę, że Vidro po prostu zniknie/zostanie odesłana do siebie przez Ágios, tyle z mariażu.Biedny Yamcha na koniec i tak dostanie w dupę od tej laski

No dobra może nie w dupę ale i tak został z niczym, bo jak na standardy innych ras jego wybranka jest nieletnia więc i tak przypał xD.

Shounen napisał(a):I daje to coś?Ja sam je blokuję na Japonię, dodając na końcu specjalną wstawkę, podobnie jak robi to kanał udostępniający z angielskimi napisami

Ja sam je blokuję na Japonię, dodając na końcu specjalną wstawkę, podobnie jak robi to kanał udostępniający z angielskimi napisami
No dobra może nie w dupę ale i tak został z niczym, bo jak na standardy innych ras jego wybranka jest nieletnia więc i tak przypał xD.
Szansa nadal jest, tylko nieprędko
 Aż się prosi.
 Aż się prosi.

Nozawa w tym odcinku brzmiała super-cudnie. Zastanawia mnie, czy oni te kwestie nagrywają na bieżąco czy już mają jakiś plan i np. z półrocznym wyprzedzeniem to robią większymi „paczkami” kwestii.

?
  ?

najnowsza saga anime w SDBH ma być podobno robiona w cgi, z jednej strony jakość Super Hero to to nie będzie z drugiej w końcu ta seria pozbędzie się zbędnego balastu w postaci Yamamuro jako character designera.
 Ha, ha, ha
 Ha, ha, ha  Tragedia. Bieda straszna, nawet następnego odcinka nie zapowiedzieli.
 Tragedia. Bieda straszna, nawet następnego odcinka nie zapowiedzieli.

Ten Majin Ozotto to taki kuzyn Buu ?