Forum Dragon Ball Nao

» Arinsu i Degesu

Alkis Mężczyzna
Super Saiyanin 2
Super Saiyanin 2
Alkis
Dni na forum: 1.806
Jak oceniacie póki co rodzeństwo Shina co o nich myślicie?

Tak swoją drogą ciekawe czy ci Makaioshini też mają połączone życia z Beerusem czy może mają swoją demoniczną odmianę MakaioHakaishina pod którą są podłączeni.
vegeta391 Mężczyzna
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
vegeta391
Dni na forum: 5.971
Plusy: 8
Było powiedziane, że oni są Makaiōshinami? Jak dla mnie, to zwykli Shinjanie (芯人, Shin-jin), którzy z jakiegoś powodu znaleźli się tam, gdzie są. Wydaje mi się, że Makaiōshin powinien stać wyżej niż Makaiō (Dābra, Goma), a wyraźnie Degesu jest przydupasem Gomy. Oboje z Arinsu bardzo mi się podobają, uważam, że mają przyszłość. Mam nadzieję, że Degesu wywinie Czarnemu Pilafowi jakiś numer i okaże się jednak tym głównym złym. Na razie to nic o nim nie wiemy, poza tym, że jest silniejszy niż Dende i pewnie też niż Popo. Arinsu – jak widać – już coś knuje na swoją rękę, też liczę, że się to jakoś fajnie rozwinie. Zastanawia mnie, czy Arinsu jest starsza od Shina, czy jednak to Shin jest najstarszy, dlatego to on został Kaiōshinem, a tych dwoje obeszło się smakiem.

MyAnimelist
Warto posłuchać:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Shounen
*SōheiMenos 「僧兵メノス」
SōheiMenos 「僧兵メノス」
Shounen
Dni na forum: 7.392
Plusy: 73
Degesu zdecydowanie coś wywinie, a przynajmniej na takiego wygląda. Siostra niekoniecznie, ma te swoje badania, które mogą nawet nie być fabularnie istotne, no ale czas pokaże.

Ciekawe, na czym u nich polega bycie rodzeństwem, skoro bogowie w DB rodzą się z drzewa

Regulamin Forum | AnimePhrases ~ cytaty z anime i mang | MAL | Twitter · YT
Alkis Mężczyzna
Super Saiyanin 2
Super Saiyanin 2
Alkis
Dni na forum: 1.806
No wiesz skoro wszyscy pochodzą z jednego drzewa to wszyscy są rodzeństwem skoro mają wspólne źródło narodzin
vegeta391 Mężczyzna
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
vegeta391
Shounen napisał(a):
Ciekawe, na czym u nich polega bycie rodzeństwem, skoro bogowie w DB rodzą się z drzewa
Syjamskie jabłka, panoczku.
Obraz

Obraz
Obraz
Obraz

MyAnimelist
Warto posłuchać:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
GypsyCatcher
Super Saiyanin 3
Super Saiyanin 3
[ Klan Kutang ]
GypsyCatcher
Dni na forum: 5.151
Plusy: 2
Ostrzeżenia: 5
A to czasem owoce z defektem nie trafiały do świata demonów, który później tworzyły jako demony właśnie?

"...nie pasuję do tej pedalskiej sztafety... “
vegeta391 Mężczyzna
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
vegeta391
picaZananasem, z tego, co kojarzę, zwykłe owoce to przeciętniaki jak Kibito czy Kaiō, a złote owoce to Kaiōshini. Jak kandydat na Kaiōshina ulega złu, to go wyciepują do Ankoku Makaia. Wszystko to jest tradycyjnie dla Toriyamy chaotyczne, bo skąd niby Zamasu, czyli Kita no Kaiō z Szóstego Wszechświata, który wygląda jak Kaiōshin, jest uczniem Kaiōshina i ma przejąć po nim schedę.

MyAnimelist
Warto posłuchać:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Forum DB Nao » » » Arinsu i Degesu
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump