Forum Dragon Ball Nao

» O powrocie SSJ4 słów kilka

Alkis Mężczyzna
Super Saiyanin 2
Super Saiyanin 2
Alkis
Dni na forum: 1.907
Plusy: 1
Przechodząc do powrotu SSJ4 do tej serii to ta transformacja nigdy mnie zbytnio nie jarała, była bo była w tej serii przez blisko 30 lat ale jakoś nigdy jej nie czułem. Gdy pojawiła się w Daimie ani mnie to nie grzało ani ziębiło a bardziej cieszyłem się głównie tym że inni fani się tym cieszyli a przynajmniej ci dla których nie była to profanacja świętości GTowej. Ja wychodzę z założenia że skoro sobie to wrzucili do serii to spoko bo przynajmniej będzie czym grać w Sparking Zero czy Dokkanie w przyszłości plus Goku w tej formie dostanie jakieś nowe ruchy niż Smocza pięść X10 kamehameha.

Najbardziej ciekaw jestem kto redesignował tą transformacje, czy był to Toriyama który przerobił pierwotny projekt po czym Nakatsuru go przystosował do swojego stylu czy może znów jest to w 100% projekt Nakatsuru. W temacie wprowadzania transformacji zawsze jestem najbardziej ciekaw tego kto za jej pomysł i wprowadzenie odpowiada najbardziej Bonnie raz było tak że Toriyama je wprowadzał jak przy okazji swojego autorskiego redesignu Goda potem wprowadzania Blue czy Ultra Instynktu lub Toyotaro jak przy Ultra Ego czy Black Frezerze.

Zapraszam do dyskusji

Forum DB Nao » » » O powrocie SSJ4 słów kilka
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump