Ja uwielbiam przede wszystkim FPPki. Byłem 3 lata w klanie Red faction. Grałem także trochę w CSa. Reszta FPPków także zaliczona, ale po prostu internet w nich jest zazwyczaj do bani(jak np. w Quaku III).
Poza tym uwielbiam także bijatyki(skromnie powiem iż w swoim mieście swego czasu byłem najlepszy w Tekkena 3).
"Z deszczem przychodzimy. Z rosą odchodzimy... Lecz marzenia nasze na tym świecie pozostają..."
Epitafium: DBZ odc. 467.
Zdecydowanie preferuje FPP (Medal of Honor) oraz RPG,te pierwsze ze wzgledu na moje zamiłowania do 2 wojny światowej,te 2 natomiast,z tego powodu żę lubie przeżywać przygody,wraz z prowadzonymi bohaterami .Ostatnio zaczełem grać także w gry sportowe,Pro Evolution Soccer(to akurat juz dawno) oraz F1 Challenge 99-2004(polecam!!!) Regulamin Forum | Cytaty z mang i anime
Nic niedowówna RPG, jak na przykład internetowa gra tibia (słabiudka grafa ale wciąga) albo takie Diablo I i Diablo II, kto niezna tej GRY!!??
Uwielbiam też pogrywac w takiego Warcrafta 2/3/frozen throne świetna fabuła.
Ja jestem fanem firmy blizzard i uwielbiam więkrzosc gier które wyszło z niej. Lubie takią strategie jak Starcraft, nieprzeszkadza mi że tą gre przeszłem już wiele razy, po jakimś czasie znowu chce mi sie w nią zagrywac. Ściągam mapki itp.
PS: Sory że tak sie rozpisałem z tym co robie i lubie
[ Klan Asakura ] Wiek: 35 Dni na forum: 7.209 Plusy: 4 Posty: 2.219 Skąd: Białystok
FPP - preferuje grę Star Wars Jedi Knight Jedi Academy, gram w nią od premiery, jestem w klanie na MP itp.
Najbardziej lubię jak już mówiłem FPP, ale czasami lubię się odprężyć przy dobrej strategii np. Warcraft 3, albo Starcraft.Sometimes baby
We make mistakes
Dark and hazy
Prices we pay
Wiek: 33 Dni na forum: 6.756 Posty: 111 Skąd: Międzyrzecz
Mój ulubiony typ gier to RPG,lecz lubie też gry akcji typu :GTA ,czy MAx payne nie raz lubie sie pościgać w NFS MW albo w GTŻycie to piękna przygoda, ale nikt nie wychodzi z niej cało
Mnie najbardziej cieszy gra w strategie typu Twierdza lub Age Of Empires. Choć co prawda uwielbiam również grac w cRPG oraz gierki typu TPP 9 widok zza pleców ). Nie pogardzę również grami FPP typu Quake IV, Far Cry czy Morrowind ( tu mieszanka z RPG i TPP)
Najbardziej lubię FPSy, gry akcji, wyścigowe i przygodowe. Dalej to też zręcznościówki i platformówki, ale nienawidzę strategii i RPGów . No jeszcze mogę dodać, że jedna logiczna, a mianowicie "Portal".
Na pierwszym miejscu RTSy , na drugim FPSy , na trzecim strategie [ typu Total war , czy HoM&M]"...jestem śmieszny czort, więc śmieję się..."
" Die With a Beer in Your Hand " - Tankard
[ Klan Asakura ] Wiek: 40 Dni na forum: 6.040 Posty: 554 Skąd: Kruszwica City
Fightery - Virtua Fighter 5, rewelacyjna grafa, świetny system walki, dużo opcji, przepiękna animacja, gorąco polecam zarówno wersje na Xboksa 360 jak i na PS3.
Slashery - Devil May Cry 4, Ninja Gaiden i wiele innych.
Przygodowe - na przykład, Shenmue.
Horrory- wszelkiej maści od Silent Hill do Residenta.
Rpg - głownie japońskie produkcje, takie jak Final Fantasy.Witajcie w świecie pozbawionym zasad.