Focus "GMF [ Klan Asakura ] Wiek: 38 Dni na forum: 7.442 Plusy: 41 Posty: 2.966 Skąd: Szczecin
Rób, będzie więcej rzeczy do oceny. Osobiście bardzo mi się podoba userbar ronina, zaprezentowany przez Cycerona (ten, który wybrał Gotenks). Emanuje on złotą aurą, niczym SSJ - zdecydowanie najlepszy, ze wszystkich. Aż się cieszę, że jestem roninem .Regulamin Forum | Cytaty z mang i anime
Focus "GMF [ Klan Asakura ] Wiek: 38 Dni na forum: 7.442 Plusy: 41 Posty: 2.966 Skąd: Szczecin
Zrób coś z Piccolo, jak już Gotenks słusznie zauważył. Przyda się dla Hakamoto. W końcu kto jak kto, ale Picco wspaniale się komponuje z zielenią .Regulamin Forum | Cytaty z mang i anime
Szczerze mówiąc, wyglądają dla mnie frajersko. Nie postarałeś się tym razem: jest za jaskrawo przy profilu postaci, przez to człowiek musi się bardzo skupić, by coś dostrzec. Jedynie może ten drugi trzyma jakoś klasę ... napisy są ok, ale ten prześwit DB Nao jest niewidoczny. Postaraj się bardziej.Regulamin Forum | Cytaty z mang i anime
Hm ... kaszana ... w ogóle nie widać tego Piccolo, nie mógł byś mu nadać jakiś taki wyraz ? by się kontrastowało, a nie zlewało ?. Drugi jest lepszy, ale bym wstawil coś z białym, być może zaznaczył trochę odcień peleryny Piccolo ? Pomyśl nad tym, już jest lepiej, niżeli wtedy. 2/6Regulamin Forum | Cytaty z mang i anime
1 jest w sam raz, elegancko 4+/6 podoba mi się. Ale zobaczymy co powie Gotenks. Widzisz, kontrast jednak coś dał, przez to nie ma się poczucia, że postać ginie w morzu zieleni ...Regulamin Forum | Cytaty z mang i anime