tez sie z tym kiedys spotkaliscie? a moze sami tez tak uwazacie?
Wg mnie ogolnie LP jest do dupy pod wieloma wzgledami,
nie uwazam ze teledyski sa dobre tylko z muzyka LP jezeli ktos potrafi zrobic cos dobrze (niemowie o sobie ) to teledyskibeda sie podobac bez wzgledu z jaka muzyka sa
Wg mnie ogolnie LP jest do dupy pod wieloma wzgledami, i wcale nie uwazam, by ona najbardziej pasowala do DB, a wrecz przeciwnie...
jeżeli ktos potrafi zrobic cos dobrze (niemowie o sobie ) to teledyskibeda sie podobac bez wzgledu z jaka muzyka sa
Wg mnie ogolnie LP jest do dupy pod wieloma wzgledami,
Wracaj do swojej opery...
Gotenks-kun napisał(a):Wg mnie ogolnie LP jest do dupy pod wieloma wzgledami,w związku z powyższym Old Shatterhand napisał(a):De gustibus non est disputantum.Wracaj do swojej opery...
ps.disputandum.![]()
"to jest do dupy, bo mi się nie podoba", też nie jest odpowiednie...
Powiedział człowiek, który uważa, że IE jest dobre
Old Shatterhand napisał(a):Ja napisalem, ze LP jest do dupy pod wieloma wzgledami (o ile to zdanie w ogole jest poprawne : D), ktorych tutaj nie bede wymienial, bo i po co"to jest do dupy, bo mi się nie podoba", też nie jest odpowiednie...![]()
'91 napisał(a):No bo jest dobrePowiedział człowiek, który uważa, że IE jest dobre![]()
A LP nie lubie tak samo jak hip hopu ;p
Albo iść się leczyć?
Tak. Jeszcze nikt świadomie nie powiedział mi, że IE jest dobre ;p
Tak, od dzisiaj będę jedynie z Tobą się kolegował
dwie lamy ? Jak ja to wytrzymam ?
Old Shatterhand napisał(a):Chcesz, Zweite, osta za spam? ;pdwie lamy ? Jak ja to wytrzymam ?