Kyasarin napisał(a):
Goku, bo tego drugiego koleżki nie kojarzę...
Ja tak samo Goku bo tego waszego Neon Genesis Evangelion ni znam bo nie ogladałem....
Goku, bo tego drugiego koleżki nie kojarzę...
![]()
A prosiłem by popatrzeć ilu użytkowników wypowiadało się w tamtych tematach. Więcej, niż tu głosuje. Ale, BTW... naprawdę nigdy nie słyszałeś o GTO albo NGE?Ani o GitSie? Ha, ha, ha!, very funny!
Co do: patrząc na tematykę foum, domyślam się że większość będzie głosowała na Goku, stąd też oddaje głos na Shinjego. W porównaniu obu postaci, ludzie którzy oglądali Neon Genesis a także DB, w większości zabiliby Goku śmiechem. Ha, ha, ha, nie mogę się przestać śmiać. Jak Goku wygra to chyba padnę ze śmiechu. Ha, ha. Very funny! OMG...
A tak na poważnie, jak się do czegoś bierzesz, to z łaski swojej zapoznaj się z tym. W tym przypadku z M&A.
EDIT: No nie, zaraz to ja padnę. Co to za obrazek Shinjego? Z SIMSów?![]()
Old, twój post zaliczam do najfajniejszych jakich kiedykolwiek widziałem. Ha, ha, haMistrzostwo. Bash wysiada, ha, ha, ha!
Yagami Lighto/Raito-za swą inteligencje,za umiejętność przewidywania sytuacji i umiejętność planowania pewnych sytuacji.Za wizje leprzego świata,choć sam sposób nie był dobry (nie to że był xły,w sensie dobra i zła mi chodzi ).