fanatyczka
napisał(a):
Zgadzam sie z Tobą droga fanatyczko 
podfor: Muzyka,

podfor: Muzyka,
Tylko podaj mi:
- umiejscowienie dzialu
- nazwe i krotki opis dzialu
- ktore jezyki maja miec wlasne podfora
- ktore jezyki maja miec wlasne podfora
a jeśli chodzi o inne języki tylko osobne tematy.
Czemu nie, a temu, że słaby jestem językowo ....
Jestem przeciw. Po angielsku z zakazem używanie "fuck" w różnych odmianach nie da się rozmawiać (albo ja nie umiem , ale wolę pierwszą wersję)
Ja jestem za.
Tylko podaj mi:
- umiejscowienie dzialu
- nazwe i krotki opis dzialu
- ktore jezyki maja miec własne podfora
Jako osobne forum w dziale "Różne".
Ogólnie dział nie był by tylko do rozmów w danym języku, ale też i o języku i kulturze krajów.
Opis sam wymyśl.
Ale konkretnie, pod/nad czym
To wtedy ta jego nazwa bedzie pasowac?
Gotenkskun napisał(a):To się wymysli taką, jaka będzie pasować.To wtedy ta jego nazwa bedzie pasowac?np. Deutsch sprache und Deutschland, albo coś tam.
Deutsch sprache ?
Masz chyba na myśli "Deutsch sprechen".
A propo niemieckiego, to już widzę te tysiące Niemców, Hiszpanów, Rosjanów na DB Nao..
Old Shatterhand napisał(a):Ja myślę, że niemiecki będzie tutaj trzecim językiem(po polskim i angielskim). Sporo osób uczy się tego języka i myślę, że na forum się tacy znajdą. Co do pozostalych języków to już trudniej mówić o wielkim tłoku. Chociaż ja się uczę hiszpańskiego.A propo niemieckiego, to już widzę te tysiące Niemców, Hiszpanów, Rosjanów na DB Nao..
Uczyć a znać...
Skoro w Niemczech DB, leci ciągle na TV, to chyba mają własne strony i nie marnują czasu zaczytując się w polskich stronach, czyż nie ?
Zresztą ja znam co nieco Niemiecki, a nie odwiedzam niemieckich stron, a co dopiero Niemcy nie znający Polskiego