To nie mozliwe zeby jego moc byla az tak wielka taka moca dysponowal Frezer w formie 2
 To nie mozliwe zeby jego moc byla az tak wielka taka moca dysponowal Frezer w formie 2  Jak dla mnie sila Sporowicza jest co NAJWYZEJ porownywalna do sily Pikola Dajmao poniewaz troche slabsza byla od niego Widel ktora jest ziemianka. Czyli jak dla mnie Sporowicz posiada sile okolo 250 jednostek a Widel jakies 190 jednostek jak nie mniej. Wracajac do tego miliona jednostek to w takim razie moc Widel musiala by byc przynajmniej z 500 000 jednostek co mija sie z celem poniewaz takiej mocy nie posiadal zaden ziemianin w tamtych i raczej nawet pozniejszych czasach
 Jak dla mnie sila Sporowicza jest co NAJWYZEJ porownywalna do sily Pikola Dajmao poniewaz troche slabsza byla od niego Widel ktora jest ziemianka. Czyli jak dla mnie Sporowicz posiada sile okolo 250 jednostek a Widel jakies 190 jednostek jak nie mniej. Wracajac do tego miliona jednostek to w takim razie moc Widel musiala by byc przynajmniej z 500 000 jednostek co mija sie z celem poniewaz takiej mocy nie posiadal zaden ziemianin w tamtych i raczej nawet pozniejszych czasach  Widel; byla jedynie ziemianka ktora potrafila latac i dosc dobrze sie bic (troche lepiej od Herkulesa) Wiec co sadzicie o Yamau i Sporowiczu jaka sila naprawde dysponowali czekam na wasze spostrzezenia
 Widel; byla jedynie ziemianka ktora potrafila latac i dosc dobrze sie bic (troche lepiej od Herkulesa) Wiec co sadzicie o Yamau i Sporowiczu jaka sila naprawde dysponowali czekam na wasze spostrzezenia
 18.11.2007, 15:01
18.11.2007, 15:01 

300 to za duzo chyba po tym jak go miotala po macie...musial byc okolo 30% silniejszy max 50%
 300 to za duzo chyba po tym jak go miotala po macie...musial byc okolo 30% silniejszy max 50%