Zaznaczyłam DBNao nie padnie, tylko położy się do łóżka by się zdrzemnąć. A tak na poważnie? To jak gdzieś Franek napisał, to forum jest w stanie agonalnym. Postów coraz mniej dziennie, coraz mniej osób wchodzi na to forum. Chociaż może to sprawa przejściowa...? Jak ktoś nowy dochodzi to przeważnie od razu znika. Co innego w SB, tam to nie jest aż tak źle
Forum... sądzę, że będzie istnieć tak długo póki będą na nim ludzie chcącym na nie wchodzić, póki będą osoby chcące się wypowiadać, czy uczestniczyć w SB(tam to nie jest aż tak pusto), czy je tworzyć. Póki będą osoby które będą dbały o porządek, próbowały rozkręcić forum. Póki będzie chociaż jedna osoba która będzie chciała na nie wchodzić(no dobra, z tą jedną osobą przesadziłam trochę). Póki będą istnieć klany. Póki chociaż będzie garstka osób które będą wchodzić i się udzielać(czy to w SB, ustępie, czy innych działach). Ja bym nigdy nie chciała padnięcia forum, niestety ono prędzej czy później będzie musiało paść. Ale cóż? To tutaj jestem od ponad 1,5 roku i jestem bardzo aktywna, na większości for znikałam po rejestracji, kilku dniach czy napisaniu 1-2 postów. Tylko w tym forum znalazłam ,,to coś" co mnie wciągnęło. A jeżeli np. forum kiedyś padnie? No cóż, ja sądzę , że to forum będzie żyło póki będzie pamięć o nim.
[img][/img]
,,Nie możesz poświęcić życia za ukochaną osobę, musisz żyć ,by jej chronić"
,,W świecie ninja ci, co łamią zasady są śmieciami. Ale ci, co porzucają swoich przyjaciół są gorsi niż śmiecie"
[http://yog-sothoth.tanuki.pl/main/licznik/byczusia/250x50.png]
,,Bo jeśli głupotą jest obrona życia
Będę głupcem do ostatniego dnia"