Zresztą wszystkie śmierci podczas tej sagi były tragiczne
  Zresztą wszystkie śmierci podczas tej sagi były tragiczne 

. A rozpłynięcie się w Kamehameha Gohana SSJ2 na pewno [ ort! ] takie było. Chociaż to Cellowi pozostało na otarcie łez po nieudanych planach "rozwałki"
 . A rozpłynięcie się w Kamehameha Gohana SSJ2 na pewno [ ort! ] takie było. Chociaż to Cellowi pozostało na otarcie łez po nieudanych planach "rozwałki"  ). A wzruszająca smierć ?? Było ich troche, ale najbardziej poruszyła mnie ta Gohana z Trunks Special gdy młody syn Vegety odnalazł ciało swego mentora i przyjaciela.
 ). A wzruszająca smierć ?? Było ich troche, ale najbardziej poruszyła mnie ta Gohana z Trunks Special gdy młody syn Vegety odnalazł ciało swego mentora i przyjaciela. 

on zawsze zgrywał bohatera i niemal zawsze ginal.. raczej to swiadczy o jego "ofiarze przemysłu gumowego" niz bohaterstwie

Umiejętność oddania życia 'dla sprawy', i to bez większego wahania, świadczy o wielkim bohaterstwie. Nawet, jeżeli nie przynosi zamierzonego efektu.
Wbrew pozorom bardzo niewielu ludzi byłoby do tego zdolnych.
 Zależy chyba za kogo, chociaż zapewne Xan poświęciłbyś się dla każdego bez wyjątku
 Zależy chyba za kogo, chociaż zapewne Xan poświęciłbyś się dla każdego bez wyjątku 

no i oczywiscie jak sie poswiecil dla Gohana zaslaniajac go wlasna piersia
  no i oczywiscie jak sie poswiecil dla Gohana zaslaniajac go wlasna piersia  
  ,a takze podczas poswiecenia sie dla dobra mieszkancow Ziemi (rozryczalem sie wtedy,no co wiem ze sa tu tylko sytuacje z Piccolem
,a takze podczas poswiecenia sie dla dobra mieszkancow Ziemi (rozryczalem sie wtedy,no co wiem ze sa tu tylko sytuacje z Piccolem  ,ale on najlepiej umieral
,ale on najlepiej umieral  )
 )