Jak się nazywam to chyba mało istotne...
Obecnie liczę sobie 17 latek (no w sumie to 18, jednak dzień i miesiąc urodzenia mówią same za siebie). Mieszkam w Ostrowcu Św. (woj. świętokrzyskie - okolice Kielc) i tam też się uczę w LO. Jestem teraz w drugiej klasie na profilu mat.-inf.
Posiadam 'malutkiego' pieska - 4-letnią bernardynkę

Użytkownikiem tegoż forum jestem już długo... <patrzy w profil>, bo już 411 dni, jednak dopiero teraz przechodzę w stronę czynną i mam nadzieję, że nic, ani nikt nie sprawi, iż zmienię swoje nastawienie do tegoż świetnego forum/strony. Mam zamiar z Wami pozostać na dłużej

Interesuję się (pewnie jak wszyscy userzy tutaj zaglądający) mangą i anime, no i... japonią w sumie też, jednak nie aż w tak olbrzymim stopniu. Lubię co prawda kulturę i sztukę tegoż kraju, jednak cenię Japończyków przede wszystkim za M&A.
Poza tym lubię pobawić się grafiką komputerową - od ok. pół roku tworzę prace graficzne małego formatu, a od ok. miesiąca zaczęłam także robić coś większego.
Pasjonuje mnie także Webmasting, choć zajmuję w tym kierunku <jeszcze> miejsce dość mało zaawansowane - co prawda prowadzę stronę o Bleach'u (adres w moim profilu), a niegdyś prowadziłam o Naruto, jednak nie jest to nic szczególnego - po prostu takie zajęcie w wolnych chwilach...
Od czasu do czasu lubię pograć w siatę, kosza, tenisa stołowego, pojeździć na rowerku lub po prostu powłóczyć się z przyjaciółmi.
A teraz coś o charakterze...
Jestem niepoprawną optymistka, idealistką i indywidualistką - ludzie pesymistycznie nastawieni do życia i świata zazwyczaj mnie nie lubią... Uważam się za człowieka szczęśliwego, choć czasem jak każdy miewam doła. Zawsze staram się szukać szczęścia w nieszczęściu, co nie zawsze wszystkim się podoba. Często jestem szczera, aż do bólu <jak to wiele osób stwierdza> - daję się ponieść emocjom xD
Co lubię?
- Lubię: szczerość, inteligentne rozmowy z inteligentnymi ludźmi, pomarańcze i jabłka, ludzi z dużym poczuciem humoru i z dystansem do siebie samego, być rozumiana, niezależność, ludzi na poziomie, faunę i florę, wiedzieć więcej niż inni, robić inaczej niż inni tego ode mnie oczekują, stawiać na swoim, myśleć o niebieskich migdałach, szarlotkę itp. itd.
Czego nie lubię?
- Nie lubię: kłamstwa, papierosów, pijaństwa, żab i innych obślizgłych stworzeń, ludzi zakochanych w sobie, sztywniaków, gburów, rosołu i klusków z serem, kłopotliwych sytuacji, ludzi, którzy dużo więcej gadają niż robią, dwulicowości, dewocji, pyszałków, materialistów, mówić, gdy nikt mnie nie słucha, ludzi, którym brakuje własnego zdania i wielu innych rzeczy i zjawisk...
To ja we własnej osobie - Witam Wszystkich Bardzo Serdecznie

Pozdrawiam^^