nie wiem czy Ci o to chodziło, ale jeśli tak to proszę:
http://www.sendspace.pl/file/YCFiuxny/AUTOR POSTA OTRZYMAŁ PLUSA[img234.imageshack.us/img234/7742/villaud9.png]
jeszcze ew. tutaj:
linkJeśli nas zranicie, nie będziemy krwawić
Jeśli będziecie nas łaskotać, nie będziemy się śmiać
Jeśli nas otrujecie, nie będziemy umierać
Ale jeśli nas oszukacie, to czy nie powinniśmy się zemścić?
[ Klan Asakura ] Wiek: 35 Dni na forum: 7.187 Plusy: 4 Posty: 2.219 Skąd: Białystok
Poszukałem sobie na torrenty.org, nie luknąłem tam wcześniej bo ilekroć tam szukałem klasyka jakiegoś albo gry to nie znajdywałem, albo po prostu było strasznie mało peer/seed. No ale w przypadku The Evil Dead jest całkiem przyzwoicie. Ściągam 1 część, a później zabiorę się za resztę
Dziękuję za pomoc. ;]Sometimes baby
We make mistakes
Dark and hazy
Prices we pay
Szukam solowych płyt Roberta Gawlińskiego, ale nigdzie nie mogę znaleźć. Jeśli z tym ciężko, to przynajmniej proszę o utwory:
"Sid i Nancy"
"Kwiaty jak Relikwie".
Pozdrawiam.
"Jego drogę spowija jedwab, odciski jego palców na rosie,
Mieszkańcy krain mroku pokornie się przed nim płożą.
Bękart Matki Natury odrzucony przez liście i potok
Obcy w obcym kraju, szuka pociechy w swych marzeniach."
Marillion "Grendel".
Denerwować się, to mścić się na swoim organizmie za głupotę innych.
Witam. Potrzebuje pewnej gry na GBA. Wiem, że taka istnieje, ale za nic nie mogę jej znaleźć. Otóż szukam gry na wzór przygodówek z Dragon Balla, coś jak Legacy of Goku, tylko z One Piece. Jakby mógł ktoś znaleźć, byłbym wdzięczny...'These are the seasons of emotion and like the winds they rise and fall'
Y nie, widziałem screen z lepszej graficznie gry, postać była widoczna z boku na cały ekran.'These are the seasons of emotion and like the winds they rise and fall'
Wpisz w wyszukiwarke One Piece , a w sprzętach wybierz GBA i juz się zwęży koło ;p
linki coś się sypią - to znaczy żę sam sobie musisz to wpisać, ajak nie działa to się zarejestruj , ewentualnie napisz do mnie na gg to Ci dam login i hasło AUTOR POSTA OTRZYMAŁ PLUSA"...jestem śmieszny czort, więc śmieję się..."
" Die With a Beer in Your Hand " - Tankard
Po wielu trudach, udało się mam tą gre na kompie co chyba chciałem. Wielkie dzięki Zasłużyłeś na plusa, ale nie wiem jak Ci go dać...
Już wszystko w porządku ;]'These are the seasons of emotion and like the winds they rise and fall'