A da się w to grać nie płacąc abonamentu ?
Ok to ja się również wypowiem, może rozkręci się ten temat.
Gram w WoW'a, tzw. wróciłem do gry, mam teraz:
Warlock, Blood Elf - lvl70
Co do samej gry. Grafika, w porównaniu z nowymi grami jest kiepska(ale 3D, nie to, co Tibia), co w pełni wynagradza jednak przeogromne bogactwo zadań, dostępnej broni i pancerzy, multum(bo inaczej określić się tego nie da) mobów i npc(organizmów nie sterowanych przez graczy; przyp. red.).
Oficjalny, Aunchindoun, 70 druid tauren obecnie resto (restoration) generalnie build pod PvP (dwie części z Brutala, reszta bodajże Vindicatory) aczkolwiek robię kilka heroiców.
Mój build:
http://www.wowhead.com/?talent=IZbxc0ImzZxx0trMthuV
Jak widać jestem zrobiony w Destruction, 40 talentów i dodałem trochę do Demonology by wyciągnąć talent Demonic Sacrefice, który jest dla mnie wręcz idealny. 15% bonus shadow damage jest bardzo fajny
Ja swojego robię w PvE, chodź zastanawiam się czy nie wyciągnąć również PvP itemków.
Jeżeli chcecie zobaczyć mój zestaw to zapraszam do Armory
Specjalizacje:
Jewelcrafting - 374, strasznie dużo kasiory wywaliłem na wbicie tyle skilla...
Zastanawiam się czy nie zrobić się w Mining jeszcze, bo wcześniejsza specjalizacją, która wbiłem dobrze współpracuje z Miningiem
Nie mogę doczekać się dodatku Wrath of the Lich King!
Btw. Na dzień dzisiejszy nie gram i myślę, że poczekam sobie do momentu wyjścia drugiego dodatku do WoW'a, o którym wspomniałem wcześniej ;p
poza tym, wspomniałeś o 15% shadow dmg, myślę, że mało Ci to pomaga, gdyż destro bazuje na fire spell dmg (chyba, że się pomyliłeś) : P