:
 :  
 ) i w ogóle [ ort! ] tak fajnie skonstruowany,pozdro dla autora
) i w ogóle [ ort! ] tak fajnie skonstruowany,pozdro dla autora 

...
 ...

Gitare dostałem w maju 2004-był to defil, nie chodziłem na żadne lekcje tylko próbowałe msiesam nauczyć,niestety nic z tego nie wyszło,wku***ny tym,że po 10 m-c ''nauki'' umiem tylko 3 chwyty i kilka kawałków utworów rozwaliłem tego defila o podłoge i na tym sieskończyła moja kariera gitarzysty -_-

. Ten idiota byl taki podniecony, ze nie zauwazyl policjanta stojacego zaraz obok...
. Ten idiota byl taki podniecony, ze nie zauwazyl policjanta stojacego zaraz obok... 

Mnie to śmieszy jak chodzi po kimś taki maliśki pajączek wilkości mrówki, a ta w ryk jaki on straszny
 Mnie to śmieszy jak chodzi po kimś taki maliśki pajączek wilkości mrówki, a ta w ryk jaki on straszny  Chyba, że jst to już wiekszy pajak dlugości co najmniej: ( ************ ) razem z nóżkami to i ja w ryk
 Chyba, że jst to już wiekszy pajak dlugości co najmniej: ( ************ ) razem z nóżkami to i ja w ryk  

sama belkoczesz
  sama belkoczesz 

Ostatnio była u nas impreza na którą każdy [ ort! ] musiał się przebrać za kogoś ja postanowiłem przyodziać strój takiego gostka z gwiezdnych wojen, oczywiście bym wyglądał wiarygodnie zgoliłem takrze brwi co okazało się jedną z najgłupszych rzeczy jakie mogłem zrobić, mineło już sporo czasu i brwi osrosły ale już takie inne niż wcześniej są po prostu brzydkie jak myślicie co mam zrobić w takiej sytuacji? zgolić je jeszcze raz by odrosły jeszcze inaczej??? błągam pomóżcie

Sposób przyżądzania: jak zwykłą zupę
  Sposób przyżądzania: jak zwykłą zupę
 Produkt będzie gorący po podgrzaniu
 Produkt będzie gorący po podgrzaniu
 Uwaga powodują senność
 Uwaga powodują senność

Nie wiem czy to nie było właśnie w Nagrodach Darwina. Lubie też popularne przypadki głupoty - walenie się krzesłami po głowach ( moja szkoła
  Nie wiem czy to nie było właśnie w Nagrodach Darwina. Lubie też popularne przypadki głupoty - walenie się krzesłami po głowach ( moja szkoła   ) czy objedzenie się i trafienie do szpitala
 ) czy objedzenie się i trafienie do szpitala  .
.