Malik-al-Mulk Cwel Opiekun Nao Wiki [ Klan Kutang ] Wiek: 70 Dni na forum: 7.222 Ostrzeżenia: 3 Posty: 2.283 Skąd: Rzeszów
co z tego ze probna, probne egzaminy sa po ty by sprawdzic na ile sie umie i ile trzeba dopracowac, a nie robic na !? sie sie cieszyc ze w ogole zdalo sie probna lol PALATIAL REGALIA
Hayato Kami [ Klan Takeda ] Wiek: 42 Dni na forum: 6.291 Plusy: 15 Posty: 4.266 Skąd: 絶望の海の底から
Ja próbną oblałem... Jezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
Ale czy ja się ciesze? Napisałem, że jest powód do napicia się lol po co się spinać? Próbna to próbna, 50 nie jest źle chociaż mogło być lepiej, do maja jest sporo czasu, więc looz.
Malik-al-Mulk Cwel Opiekun Nao Wiki [ Klan Kutang ] Wiek: 70 Dni na forum: 7.222 Ostrzeżenia: 3 Posty: 2.283 Skąd: Rzeszów
oblewanie czegos znaczy napic sie ze cos sie udalo as i thought
ja sie nie spinam, mi tam twoja matura lata koło dupy, tak tylko sobie gadam, bo to zabawne PALATIAL REGALIA
Katz ^Hatamoto [ Klan Tokugawa ] Wiek: 35 Dni na forum: 6.458 Plusy: 27 Posty: 5.320 Skąd: Bydgoszcz Respekt: 99
Npisał pewnie jak nam to Tusk mosty i drogi buduje, a miał pecha bo egzaminator PiS-uar.
Za Naowazonika, aby mu poszło lepiej w maju.Ideology evo:
Józef Stalin:"Cudów nie ma" Donald Tusk:"Polska będzie gospodarczą potęgą" Berlusconi:"Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".
Drakan Super Saiyanin 4 [ Klan Asakura ] Wiek: 36 Dni na forum: 6.809 Plusy: 7 Posty: 1.646 Skąd: Elizjum
Cracker Ass Fantastic napisał(a):
probne egzaminy sa po ty by sprawdzic na ile sie umie i ile trzeba dopracowac, a nie robic na * [ nie przeklinaj! ] sie sie cieszyc ze w ogole zdalo sie probna lol
Maturę można sobie spokojnie osrać.I know I'm strange, but what are You? Ech, gdzie te czasy Nao oświecone...
ja to zawzew byłam leniwa w te klocki : < np z egzaminy zawodowego na próbnym miłam 34 % gdybż nie miałam z tego żadnej korzyści wiec sie nie uczyłam xD
potem na egzaminie miałam ponad 80 %, ogólnie to przeszłam do historii babka opowiadała o mnie młodszym rocznikom "Jeśli taka Amelia zdała to i wy tez musicie " wiem że to niebyt chlubne, ale cóż czuje ze zrobiłam ich nieźle w !?
Byczusia Kami [ Klan Takeda ] Wiek: 32 Dni na forum: 6.399 Plusy: 6 Posty: 4.737 Skąd: z świata snów i marzeń
Bo pada[img][/img]
,,Nie możesz poświęcić życia za ukochaną osobę, musisz żyć ,by jej chronić"
,,W świecie ninja ci, co łamią zasady są śmieciami. Ale ci, co porzucają swoich przyjaciół są gorsi niż śmiecie"
[http://yog-sothoth.tanuki.pl/main/licznik/byczusia/250x50.png]
,,Bo jeśli głupotą jest obrona życia
Będę głupcem do ostatniego dnia"
Hayato Kami [ Klan Takeda ] Wiek: 42 Dni na forum: 6.291 Plusy: 15 Posty: 4.266 Skąd: 絶望の海の底から
Bo święta idąJezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
Bo na trzezwo nie ogarniamJezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
Byczusia Kami [ Klan Takeda ] Wiek: 32 Dni na forum: 6.399 Plusy: 6 Posty: 4.737 Skąd: z świata snów i marzeń
Bo się senna robię[img][/img]
,,Nie możesz poświęcić życia za ukochaną osobę, musisz żyć ,by jej chronić"
,,W świecie ninja ci, co łamią zasady są śmieciami. Ale ci, co porzucają swoich przyjaciół są gorsi niż śmiecie"
[http://yog-sothoth.tanuki.pl/main/licznik/byczusia/250x50.png]
,,Bo jeśli głupotą jest obrona życia
Będę głupcem do ostatniego dnia"
Bo admin nie chce dac mi moda. Jezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???