Drakan Super Saiyanin 4 [ Klan Asakura ] Wiek: 35 Dni na forum: 6.662 Plusy: 7 Posty: 1.646 Skąd: Elizjum
No wiesz... to demon. A jak mnie coś trzaśnie? Choć i tak już mi zaszkodzic bardziej może. Nie Malkavianom I know I'm strange, but what are You? Ech, gdzie te czasy Nao oświecone...
Drakan Super Saiyanin 4 [ Klan Asakura ] Wiek: 35 Dni na forum: 6.662 Plusy: 7 Posty: 1.646 Skąd: Elizjum
To będzie ubaw. Demon zalatwiony przez wampira. W Inferno przez rok będą lać ze śmiechu. A trzeba wiedzieć, że raczej te dwa twory za sobą nie przepadają. I know I'm strange, but what are You? Ech, gdzie te czasy Nao oświecone...
Shiro "The Human Typhoon [ Klan Asakura ] Wiek: 36 Dni na forum: 7.468 Plusy: 4 Posty: 2.219 Skąd: Białystok
<Z cienia wyłania się nieznajoma osoba, owiana mrokiem uniemożliwia identyfikację wampirom, zbliża się do nich wymawiając słowa oraz wyciągając swą broń>
<And shepherds I shall be, for thee my lord for thee.
Power hath decended forth from thy hand so my feet may swiftly carry out thy command.
And I shall flow a river forth to thee and teeming with souls shall it ever be.>
<R4zeil przystawia do głowy obu wampirów dwa barret shotguny naładowane srebrem>
<Chwilę stopuje i kończy swą modlitwę słowami>
<In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti.>
<Słychać tylko odgłos strzału>
Pozdrawiam martwe wampiry. >Sometimes baby
We make mistakes
Dark and hazy
Prices we pay
Eeee tam...
Ostateczna Śmierć następuje tylko wtedy, gdy Kainitów podpalisz. Albo bedziesz znać rytuały Tremere. I jeszcze parę innych, ktorych aktualnie nie pamietam. I know I'm strange, but what are You? Ech, gdzie te czasy Nao oświecone...
Kyasarin Full Power SSJ [ Klan Asakura ] Wiek: 33 Dni na forum: 6.652 Posty: 633 Skąd: Kielce
yyyyy...
powiem tak: z mang to czytałam tylko jeden tom inuashy( i to w dodatku w Empiku, jak czekałam na kumpelę), z anime też nie jest dobrze.... tylko db i księżniczka mononoke...
---------------------------------
no dobra, pokemony też... ale tak serio to rzeczywiście mało tego było...
Ten post był edytowany 1 raz, ostatnio zmieniony przez Kyasarin: 25.04.2007, 21:42