sylwioszek Nameczanin Wiek: 31 Dni na forum: 5.760 Posty: 60 Skąd: z Konina
Owszem saga DBGT z Bebi'm, ale to jest Goku już zmieniony w Gold Oozaru i właśnie ma zamiar rzucić ten kamień w Bebi'ego, a walczą na planecie stworzonej dzięki życzeniu Bebi'ego.
Mugen Super Nameczanin Wiek: 30 Dni na forum: 5.235 Plusy: 6 Posty: 118 Skąd: Biała Podlaska
Pierwsza serii Dragon Ball, było to gdy Goku wyruszył z Bulmą w poszukiwaniu smoczych kul, nastał wieczór i dziewczyna dzięki kapsułkom "otworzyła" dom, a młody chłopiec przestraszył się tego i nazwał Bulmę wiedźma ^^
DB, Turniej sztuk walki (pierwszy w DB). Goku i Krilan po eliminacjach (mina krilana to mówi, gdyż podczas eliminacji nie był pewien swych umiejętności), czekają na walki.
P.s. dziękuję za poprawienie szczegółu, tak ważnego dla fana DB . Proszę też, o szczegóły dot. tego ww. sceny, aczkolwiek nie jest wymagany.
edit:
Wazon odpowiedziała najlepiej z możliwych odpowiedzi. A oto moja odpowiedź.
DBZ, buu saga. Majin Vegeta (zamiar samobójczy) przytula syna (któremu zaraz pierdyknie). Przykro mi Kreon byłeś o 2 odcinki w tył. Jednak przyznam, że z powodu uciętej sceny był podchwytliwe.
Kreon Ziemianin Wiek: 34 Dni na forum: 5.285 Posty: 12
Drago Ball Z, Buu Saga. Na screenie widzimy Majin Vegete, który jak mi się wydaje patrzy na Goku tuż po ich walce (czyli tuż po uwolnieniem Buu). Nie jestem tylko pewien czy to było przed czy po tym jak Majin Vegeta uderzył Goku od tyłu, gdy ten rozwiązywał worek z fasolkami, ale wydaje mi się, że po.
Chyba podałem wystarczająco szczegółów
sylwioszek Nameczanin Wiek: 31 Dni na forum: 5.760 Posty: 60 Skąd: z Konina
Aleś screena dał! No nie mogę z ich min
To było jak oni we wnętrzu Buu byli i takie wielkie białe robaki spotkali i do tego gadające, tak? Co Vegeta się ich bał i chował się za Goku?
Naprawdę świetny screen, moją pierwszą reakcją było to: . Ach te wspomnienia...
Dokładnie. Masz rację, że Vegeta (peniał) przed tym młodym robakiem:) Zdałaś. Mimo tego opiszę w jakim momencie to było. Te miny wynikają z zaskoczenia mowy ojca młodej larwy. Zadajesz albo oddajesz kolejkę.
[ Dodano: 03.03.2011, 21:35 (po 17 minutach) ]
Dzięki . Przyznam, że lubię ten rodzaj zabawy, ale omnibusem DB nie jestem hehehe .