Witamy na prawie OFICIALNEJ STRONIE BUDOKAI TENKAICHI
To taki "spadek"

Co do paska menu - czy ja wiem, to druga rzecz, po logo jaka powstała. Może troszke przesadziłem z liniami, nie płynnie przechodzi w menu po lewej stronie. Mówi się trudno. I tak layout to tylko trening, a nie projekt dla kogoś konkretnego.
~~~~~~~~
Chciałbym teraz przejść do meritum mego postu. Jak wam zapewne wiadomo, lubię rysować (ale ZONK, prawda?). W te wakacje dostąpiłem zaszczytu odwiedzenia Xana w jego domku (jakieś 600 kilometrów ode mnie ) i los chciał, że miałem swe rysunki ze sobą, a dokładniej raptem parę sztuk z góry spoczywającej w szufladzie (szufladach). Tak więc - jeśli pozwolicie - zapodam parę linków, lecz także pragnę wspomnieć, że wiele rysunków zostało obciętych przez skaner - ni to moja, ni to Alberta wina, ani tym bardziej Dragona, który tak bardzo się starał pomóc przy poprawnym skanie. Z tego miejsca prawgnę Wam ponownie podziękować.
"Zmierzch Tytanów" - Kolor
"Zmierzch Tytanów" - czarno-białe
"Ostateczne starcie"
Jundabe - "główny zły" w moim fanficku (Tak, on ma wyglądać na kurdupla)
Spiderman
X-Man
Szkoda, że zawaliłem z kolorami, ponieważ skaner bardzo chętnie wypukla wszelkie kolorowe kreski.
I na koniec już kulotowy "fotomontaz" mego autorstwa. Zrobiony, że tak to ujmę - wyjątkowo "brutalnie", to znaczy, że wyraźnie widać obróbke pliku. A mimo to ludzie dają się na to nabrać.

CzekoSMALEC