Z Siódmego. No, może oprócz Gohana. Chociaż, nie, jak kolaborował z Frycem, to było spoko. Siódmy więc w całości. Reszta raczej słabo, więc wstrzymam się od głosu. Jakbym już miał głosować, to stawiałbym na Sailorki z Yardratianinem i Tfruianinem (Tsufuru-jin).MyAnimelist
Warto posłuchać:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Szczerze powiedziawszy, to żaden mi się chyba nie spodobał. Wszechświat Iriena był bardzo wkurzający, jedynie Toppo i główny bohater coś pokazali. Wszechświat z czarodziejkami był tragiczny. Wszechświat z robotami miał coś w sobie, ale nie to żebym go polubił. Wybieram więc przeciwległych wszechświat, pewnie dlatego, że najbardziej poznałem tych bohaterów.
Dla mnie najlepszy był u2, nikt nie brał go na poważnie, a gdyby tylko mniej fisiował i nie porywał się młotyką na słońce to mógłby być wg mnie na turnieju nawet w top3, a nie w top5 ex aequo z u6
P.S. Ja to chyba mam takie samo zboczenie jak SaJanusz (Toppo) z u11, bo mnie również urzekła nieposkromiona miłość pałająca od SuperRibri xD
Szczerze mówiąc, jakoś te Wszechświaty nie przypadły mi do gustu. Postacie w nich były zazwyczaj głupawe, patetyczne albo po prostu żenujące. Nie zagłosuję, bo nie mam ulubionego. Klątwa - Dragon Ball
Szósty wszechświat, - potężny i tajemniczy Hit oraz sexowne Sayanki .(... i ujrzał Pan pracę naszą i był zadowolony,a potem zapytawszy o zarobki nasze usiadł i zapłakał...)