Gra ktoś (inwestuje) na giełdzie, grał albo planuje? Ja mniej więcej od trzech lat mam konto maklerskie, założyłem głównie z ciekawości. Poza polskie akcje nosa nie wychylam. Dotąd zysk niewielki, ale jest na plus. Dodam, że założenie rachunku i handel akcjami są w obecnych czasach banalnie proste (zarabianie na tym to inna sprawa).Regulamin Forum | AnimePhrases ~ cytaty z anime i mang | MAL | Twitter · YT
Nie interesuje mnie to. Sa duzo ciekawsze i pewne sposoby na zarabianie pieniedzy.Jezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
1000 to rozsądne minimum na jedną transakcję, żeby nie przepłacać za prowizje. Ja zakładałem przez internet razem z wymaganym bezpłatnym kontem osobistym, a kurier tylko dostarczył umowę do podpisania.Regulamin Forum | AnimePhrases ~ cytaty z anime i mang | MAL | Twitter · YT
Nie inwestuję na giełdzie. Trzeba się na tym znać aby dobrze na tym zarabiać. Ja się na tym dobrze nie znam tak więc nie chcę stracić kasy. A niestety wiele osób które inwestują w taki sposób, kasę traci.....
Obecnie wiele banków ma dobre rozwiązania w sprawie oszczędzania. Polecam zobaczyć sobie promocje głównie na kotnach studenckich.
Bo są całkiem niezłe. Szczegolnie w przypadku [spam wycięto]