Hoho, no proszę, ładne te rysunki wykonałeś mihesz. Tylko w przypadku Vegety i Goku ssj3 przesadziłeś z cieniowaniem. A co do trzeciego , ostatniego rysunku ( jak na razie [ ort! ]) , nie przekalkowałeś go przypadkiem skadś? Ogólnie bardzo poprawne dzieła. Musze stwierdzić, że sam rysowałem bardzo podobne pod względem techniki rysunku z anime, tylko niestety nie mam skanera aby je tu zamieścić...
Niestety także nie mam cyfrówki, chyba, że wyślesz mi pocztą
W domu mam parę rysunków, może spróbuję dać koledze to porobi zdjęcia i zamieszczę je tutaj. Zamieść mihesz więcej swoich rysunków tutaj, naprawdę są nieprzeciętne.
Obrazek także ładny, tylko trohę za dużo ołówka wlałeś w niego chyba
poza tym [ ort! ] nos jest trochę niewyraźny , jak i usta i klatka piersiowa trochę na bok odstaje, poza tym [ ort! ] bez zarzutów
Nastęnym razem edytuj posta i tam wrzucaj linki do galerii
No to na dzisiaj tyle rysunków czyli pięć. Teraz jadę na Mazury na wakacje, nie będzie mnie dwa tygodnie Czyli z 2 tygodnie następne rysunki!
Mam nadzieję,że tych 5 które teraz są wam się podobał(Goku, Vegety i Gohana). Do zobaczenia!
Nom moim zdanie rowniez najlepiej Ci wyszedl Vegeta choc musze przyznac kolego ze talent masz chcialbym umiec tak rysowac "Kreujemy chwile prawdziwej wolności lecąc nad przeszkodami, które Wy omijacie każdego dnia... " David Belle
Dziękuję bardzo. Ale nie uważam się za artystę.Po prostu lubię rysować Dragon Balla! A wy macie jakieś swoje prace związane z Dragon ballem. Jeśli tak to pokażcie!
Focus "GMF [ Klan Asakura ] Wiek: 37 Dni na forum: 7.262 Plusy: 41 Posty: 2.966 Skąd: Szczecin
Całkiem niezła robota, podoba mi się Twój styl rysowania, tyczy się to zwłaszcza mocnej kreski i fajnego cieniowania. Dobrze odwzorowujesz postacie, lecz to nie jest jeszcze dowód, że dobrze rysujesz. Może by coś z głowy narysować ? Hm...Regulamin Forum | Cytaty z mang i anime
Malik-al-Mulk Cwel Opiekun Nao Wiki [ Klan Kutang ] Wiek: 70 Dni na forum: 7.072 Ostrzeżenia: 3 Posty: 2.283 Skąd: Rzeszów
Hmmm... w porównaniu z pierwszymi, te są jednak gorsze, ale i tak mi się podobają, bo robiłeś z pamięci i całkiem, całkiem Ci wyszły. Jedynie głowy mają zbyt chude i pewne drobiazgi rzucają się w oczy. Tak jak Filippo - 7/10
Malik-al-Mulk Cwel Opiekun Nao Wiki [ Klan Kutang ] Wiek: 70 Dni na forum: 7.072 Ostrzeżenia: 3 Posty: 2.283 Skąd: Rzeszów
Ja tam nie widzę różnicy, no ale niech ci będzie. No to tak - Gohan na tym "nowym stylu" ma za duży nos, krew spływająca z buzi wygląda jak usta, przez co Goan m dziwną minę. PALATIAL REGALIA