Tak sobie myśle jaka jest wasza ulubiona piosenka z DB ?? Wyszło wiele soundtracków z najróżniejszymi przebojami z nasze ukochanej serii. Wybór jest duży, ale ja stawiam na "Sabitsuita mashin gan de ima o uchinukou". Na ten utwór po prostu [ ort! ] nie ma mocnych. Super, zwłaszcza, że to jeden z ostatnich endingów do DB GT. Jak się ogląda klip razem z tą muzą to już totalny odlot (aż się łezka w oku kręci )
to mniej wiecej tak leci moze ktos mi powie tytul? Kiedy jestem z nim, czuje sie bezpiecznie, wiem, ze nic mi nie grozi, nikt mnie nie moze skrzywdzic. Z nim moge robic to co umiem najlepiej. Kiedy cos jest nie tak, wiem, ze moge temu zaradzic i znowu bedzie tak jak dawniej. Jego obecnosc sprawia, iz czuje sie w pelni dowartosciowany. Nie, nie jestem gejem. Ja po prostu kocham swoj komputer
Ja ci powiem co to jest tak ładnie to zanuciłeś że od razu [ ort! ] poznałam
Widzę że nie tylko mi tu dzisiaj wali <lol!>
Moje ulubione to Dan Dan opening do GT. Tłumaczenie kiedys czytałam gdzies tam po Kawai się pałęta, spodobało mi się od strony muzycznej i słownej. Nic dodać nic ując
ach dziekuje jestem wybitnie uzdolniony muzykalnie tak jak juz gdzies napisalem, moja kolezanka uczyla sie dan dan tej wejsciowki z dbgt na pamiec slowo w slowo dla mnie to jest chodze uczyc z czego nawet slowa nie wiemKiedy jestem z nim, czuje sie bezpiecznie, wiem, ze nic mi nie grozi, nikt mnie nie moze skrzywdzic. Z nim moge robic to co umiem najlepiej. Kiedy cos jest nie tak, wiem, ze moge temu zaradzic i znowu bedzie tak jak dawniej. Jego obecnosc sprawia, iz czuje sie w pelni dowartosciowany. Nie, nie jestem gejem. Ja po prostu kocham swoj komputer
Dan Dan kokoro hitareteku
kono hoshi no kibou no kakera
kitto daremo ga eien wo te ni iretai
Zen Zen kinishinai furi shitemo
hora kimi ni koi shiteru
hatenai yami kara tobidasou Hold your handEND
Dni na forum: 7.247 Posty: 30 Skąd: podziemna baza sajanów
dan dan kokoro hitareteku http://ultimatemajin.glt.pl/życie jak papier toaletowy,szare długie i do dupy [img]http://www.lillians.de/thumbs/tn_1_gogeta011-ssj4.jpg
Baaaardzo lubię piosenki z DB. Najczęściej słucham ich i mojego ukochanego Linkin Parka. Moje dwie ulubione z DB to Hikari No Will Power i Dragon Power Mugendai (końcówka z filmu 10 albo 11)
"Jego drogę spowija jedwab, odciski jego palców na rosie,
Mieszkańcy krain mroku pokornie się przed nim płożą.
Bękart Matki Natury odrzucony przez liście i potok
Obcy w obcym kraju, szuka pociechy w swych marzeniach."
Marillion "Grendel".
Denerwować się, to mścić się na swoim organizmie za głupotę innych.
Dan Dan kokoro hitareteku
kono hoshi no kibou no kakera
kitto daremo ga eien wo te ni iretai
Zen Zen kinishinai furi shitemo
hora kimi ni koi shiteru
hatenai yami kara tobidasou Hold your hand
moja ulubiona. drugie miejsce to "chala head chala"
[img198.imageshack.us/img198/1294/finalsygjrock2.jpg]
"Hana wa sakuragi , hito wa bushi." - "Wśród kwiatów wiśnia wśród ludzi wojownik."
"Leć jak motyl, kłuj jak pszczoła"
Santoryu
[ Klan Takeda ] Wiek: 34 Dni na forum: 7.072 Posty: 514 Skąd: Pluton
Mnie się podobają utwory "Dan Dan Kokoro Hikareteku", "Hitorijana" no i na koniec niech będzie "Chala head chala" "Chciałbym stworzyć coś pięknego, aby poruszyć ludzkie serca.
Zawsze kiedy byłem smutny, przygnębiony muzyka mi pomagała.
Chciałbym stworzyć muzykę, która pomagałaby ludziom."
Yoshiki Hayashi