Aaa... jak to się wydarzyło, że jeszcze sie tu nie wypowiedziałam?! XDDDD (oo taaak... to moje zboczenie do Anis i jego głosu, którego Mika-sama jest świadkiem non stop)
Przede wszystkim kocham sie w Tuesday, Via, Visions in my head, Perfect Gold (nie Miczka? >3) i Sparta.
Laru-chan napisał(a):W dodatku nie usłyszymy w nich typowego dla Japończyków "Ingrisza" (czyli łamanego angielskiego z dziwaczną wymową). Jest to spowodowane tym, że Anis i Ali (basista) sporo czasu spędzają w USA i ich angielski jest miodzio.
Moim zdaniem raczej małojapoński wydźwiek piosenek oraz dobry angielski Anis jest spowodowany tym, że jest pół marokańczykiem (co mi moja Miczka właśnie przypomniała, dzieki semiaczku )
Mika-sama napisał(a):Na koncercie Vampów Hyde i Anis śpiewali tą pisoenke razem.... >3>
I ten uciety buziak na koniec~! (Yumikowi yaoizm sie sfrustrował >3)
Jeżeli ktoś będzie chciał to mogę zarzucić linkami do innych płyt Monorala.
Ai no Banana XDDD Bo Tetsu jest rlz, MiyavixHyde na wieczność, nieogolony Ken wa sekushi elemento desu, a Yukihiro jest jak Jinx, bo tylko ja sądze, że jest uroczy XDDD
A faceci po czterdziestce też moga byc przytulasni! O!
A HYDE TO BRZYDAAAAAL ! ! ! (ja nie wiem, co wy w nim widzicie, naprawde XDDDDDDD)