Forum Dragon Ball Nao

» SPRZEDAM Wszystkie serie Dragon Ball + filmy + duzo gratisów

dbsprzedam
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 5.946
Mam do sprzedania Wszystkie odcinki Dragon Ball Dragon Ball Z oraz Dragon Ball GT do tego jeszcze wszystkie filmy pełnometrażowe + filmy special to jeszcze nie wszystko dodaje jeszcze teledyski DB + filmiki DB + obrazki DB + SUPER GRA NA PC _MUGEN 2005_ Zupełnie GRATIS!!!

Sprzedaje ten zestaw już od ponad roku do tej pory wszyscy klienci są zadowoleni i utrzymuje z nimi stały kontakt. Nie warto kupować od niepewnych młodocianych sprzedawców zaufaj doświadczeniu!!!

!!!!!WYSYŁKA NA DRUGI DZIEŃ OD ZŁOŻENIA ZAMÓWIENIA!!!!!

!!WSZYSTKIE ODCINKI POLSKI LEKTOR!!

gg: 1091680

To wszystko na 13 płytach DVD super cena!!! naprawdę warto i 100% pewności możliwość wystawienia aukcji na ALLEGRO!!!

Już ponad 200 zadowolonych klientów!!!!

Jeśli jesteś zainteresowany proszę o kontakt

gg: 1091680 lub

[email protected]
djseban
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 5.971
"Niepewnych młodocianych sprzedawców", huh? Widać, tutaj, że ty sam jesteś młodociany, szczególnie po twoim sposobie wypowiedzi, i tym, że zamiast "!" piszesz "!!!!". To już jest sprawa kupującego, od kogo kupuje, przynajmniej nie zniechęcaj do innych ofert, pisząc że "ty jesteś dorosły i tobie można zaufać", bo to do niczego nie prowadzi. Moim zdaniem nawet młodociany sprzedawaca może być dobrym sprzedawcą. Posta tego nie pisze bynajmniej dlatego, że chcę zniechęcić do zakupów u Ciebie, ale żebyś zmienił opis.
Do władzy forum: Sorry, za takiego posta, nie mogłem się powstrzymać

Pozdrawiam

Forum DB Nao » » » SPRZEDAM Wszystkie serie Dragon Ball + filmy + duzo gratisów
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump