Thorik napisał(a):
 Nie, Nie. Ona nie była nieograniczona tylko rozwinięte zostały maxymalne siły Son Gohana tzn że więcej niż Mystic by z siebie nie wykrzesał.
Nie zapominajmy, że energia Mistic była nieograniczona i nie zużywała się tak jak na poziomie SSJ3
Jakby miał nieograniczoną siłę to by se wszechświat 1 palcem zniszczył xD
Czytałem gdzieś że na końcu GT Songo dostaje od smoka nieograniczoną moc ale nie wiem czy to bujda czy nie, ja nie widziałem nic takiego na końcu

08.10.2008, 14:14
08.10.2008, 14:14 

? głupoty piszesz, za mało oglądałeś ten fragment. Przypomnij sobie kiedy to przyjaciele songa oddali już swoją moc(wraz z Gohanem) a Vegeta (albo Kaio nie pamiętam dokładnie) powiedział że nie wszyscy ziemianie oddali energię że powinna być 10x większa. No wtedy wszedł do akcji herkules no i kula rzeczywiście powiększyła się 10 krotnie. Ja myślę że enegria gohana z kuli wynosiła 1/20 całości
? głupoty piszesz, za mało oglądałeś ten fragment. Przypomnij sobie kiedy to przyjaciele songa oddali już swoją moc(wraz z Gohanem) a Vegeta (albo Kaio nie pamiętam dokładnie) powiedział że nie wszyscy ziemianie oddali energię że powinna być 10x większa. No wtedy wszedł do akcji herkules no i kula rzeczywiście powiększyła się 10 krotnie. Ja myślę że enegria gohana z kuli wynosiła 1/20 całości

.Inni wojownicy po prostu się chowają przy Vegecie
 .Inni wojownicy po prostu się chowają przy Vegecie