Forum Dragon Ball Nao

» www.theanime.boo.pl

Seba Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 5.839
Witam wszystkich. Chciałbym Was zaprosić na nową otwartą stronę poświęconą Anime. Strona jest nowa więc ją uzupełniamy jak najszybszym czasie. Mamy zgrany team tworzymy młody i zgrany zespół (oprócz Mnie ja stary koń ) strona jest poświęcona takim anime jak:

- Bleach
- Death Note
- Naruto/Naruto Shippuuden
- Shaman King (Król Szamanów)
- Dragon Ball
- One Piece
- Katekyo Hitman Reborn

Nasi Uploaderzy pracują bez natchnienia Naruto 1 seria już nie długo zaliczy Finisch
Death Note Na razie z Lektorem i w najbliższym czasie dodamy z napisami.One Piece 60 epizodów. Bleach rozpoczął się Upload, Shaman King zaczniemy gdy skończymy One Piece, Dragon Ball jak skończymy Bleach i pozostaje Katekyo Hitman Reborn po Bleachu. Jeśli myślicie że to dużo to się mylicie nasi uploaderzy szybko z uploadują odcinki.Od 1 września rusza upload Naruto Shippuuden w jakości HD jeśli jest ktoś chętny do pomocy to pisać na nr. GG 8159025 i przy okazji zapraszam na stronę aha wzmianka o artykułach uzupełniamy na bieżąco. oto link
* zaloguj się, aby zobaczyć link * Pozdrawiam
Amino Kobieta
Saiyanin
Saiyanin
Amino
Dni na forum: 5.944
Stronka wykonana porządnie...
Ładny wygląd, bardzo podoba mi się tło. Nagłówek również mi się podoba, tylko nie pasuje mi coś te Naruto na brzegach obrazka... Jeśli chcecie umieścić go w nagłówku, to radzę go przybliżyć, wkomponować w inne postaci, ale ogólnie jest ok. Ukłład strony jest bardzo przejrzysty, raczej nie można się zgubić xD
Newsy są krótkie, ale pisane ładnie, błędów ortograficznych itd. nie zauważyłam. W działach o Naruto i Death Note można znaleźć parę ciekawych informacji, co bardzo mi się podoba, ale liczę na to, że dodacie parę ciekawych notatek do innych działów anime...
Macie na razie mało postów na forum, ale mam nadzieję, że to się szybko zmieni ;D
Ogólnie rzecz biąrąc, stronka wykonana porządnie, chociaż jest na niej mało informacji i odcinków, to wiem, że to się niedługo zmieni xD Za niedługo może znowu napiszę komenta na temat waszej stronki, a teraz życzę wam miłej pracy!

Nightmare_creator Kobieta
Super Saiyanin
Super Saiyanin
[ Klan Asakura ]
Nightmare_creator
Dni na forum: 6.022
Graficznie nie podchodzą mi te czarne ramki - szare były znacznie lepsze.
I logo... nie wiem może to takie zboczenie ale nie lubię jak GRAFICZNIE kazda postać JEST Z INNEJ BAJKI. Czyli - jedna ma kontur inna jest robiona na ,,realistyczną'' itd. wolałabym zobaczyć, owszem różne postacie, ale każda powinna być tą samą kreską. Wtedy mój zmysł estetyki popija drinki z parasolką i buja się w hamaczku
Działy tradycyjne, dobrze pisane, chyba jakiś większych błędów nie ma, kilka literówek.

Ogólnie strona BĘDZIE warta większej uwagi jak się wyrobi. Jak dla mnie na razie nie jest jakaś przykuwająca.

I'm wicked like a stain - yeah, I'm the one who's insane...

Forum DB Nao » » » www.theanime.boo.pl
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump