Ale mogłaby się opalić jak Goku czy Vegeta.

W anime była blada jak GohanAle mogłaby się opalić jak Goku czy Vegeta.

Najnowszy soundtrack w kolekcji
 Masz zdjęcie samej płyty CD?

PoProstuMateusz napisał(a):SM Records - słynne tajwańskie bootlegiNajnowszy soundtrack w kolekcji
Ja z oryginalnych rzeczy mam prawie wszystkie karty Chio, jakieś figurki, do tego całą mangę (polskie wydanie).

oraz dość krótko figurkę Gohana z Buu Sagi, która z pewnością jest w piwnicy mojej matki chrzestnej ("kuzyn" zarzekał się niegdyś, że jej nie miał, ale to jedyne sensowne wyjście i wierzę w to od 15 lat). Mam dwa albumy z naklejkami, te wafelkowe, ale nie zebrałem wiele naklejek. Mam bardzo dużo kart Chio, brakuje mi niewielu ze starych serii i wielu z nowych. Dużo dostałem od "kuzyna", to cudowny człowiek. Bardzo dużo moim zdaniem, ale obiektywnie mało
 oraz dość krótko figurkę Gohana z Buu Sagi, która z pewnością jest w piwnicy mojej matki chrzestnej ("kuzyn" zarzekał się niegdyś, że jej nie miał, ale to jedyne sensowne wyjście i wierzę w to od 15 lat). Mam dwa albumy z naklejkami, te wafelkowe, ale nie zebrałem wiele naklejek. Mam bardzo dużo kart Chio, brakuje mi niewielu ze starych serii i wielu z nowych. Dużo dostałem od "kuzyna", to cudowny człowiek. Bardzo dużo moim zdaniem, ale obiektywnie mało   Chciałbym mieć kiedyś wszystkie tomy DB oraz może innych mang Toriyamy? Też prawie na pewno wykupię preorder Daizenshuu 1, jak już będzie dostępny.
 Chciałbym mieć kiedyś wszystkie tomy DB oraz może innych mang Toriyamy? Też prawie na pewno wykupię preorder Daizenshuu 1, jak już będzie dostępny. 

Ale że bandanę/arafatkę, bawełnianą chusteczkę do nosa czy zwykłą smarkatkę z celulozy?